International

Știrea “bombă” a serii despre amanta președintelui rus, Vladimir Putin! Anunțul a fost dat chiar astăzi, 9 mai 2022

Știrea “bombă” a serii despre amanta președintelui rus, Vladimir Putin! Anunțul a fost dat chiar astăzi, 9 mai 2022
Foto: Daily Mail

Bomba serii despre presupusa amantă a lui Vladimir Putin (70 de ani), fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică! Alina Kabaeva ar fi însărcinată pentru a treia oară, potrivit informațiilor preluate din presa rusă de capital.ro.

Întrebarea zilei este dacă, într-adevăr, Vladimir Putin va fi din nou tată?

Presupusa amantă, care s-ar fi refugiat în Elveția, după ce Putin a ordonat invazia în Ucraina, ar fi din nou însărcinată!

Conform informațiilor transmise de General SVR pe canalul său de Telegram și preluate de thesun.co.uk, vestea cea noua l-ar fi luat prin surprindere pe președintele Rusiei, Vladimir Putin!

Publicația din Rusia a transmis: „Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată, iar sarcina a fost neplanificată”.

Marea veste ar fi fost aflată de liderul Kremlinului chiar în toiul pregătirilor pentru parada organizată în vederea sărbătoririi Zilei Victoriei din 9 Mai, ce avea să se desfășoare în Piața Roșie.

Potrivit zvonurilor din presă, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, i-ar mai fi dăruit în trecut încă doi fii lui Vladimir Putin.

Referitor la trecutul familial al lui Vladimir Putin, amintim că acesta a fost căsătorit cu Liudmila Putin, cu care are două fiice:

– Maria, în vârstă de 27 de ani

– Ekaterina, în vârstă de 26 de ani.

Care este povestea, pe scurt, a fostei gimnaste

Conform unui cotidian din Elvetia, Blick, la cele două nașteri anterioare, Alina Kabaeva a fost asistată de un medic elvețian:

  • La nașterea din 2015, campioana a fost asistată la Lugano,
  • La nașterea din 2019, campioana a fost asistată de același medic la Moscova

Publicația a citat o persoană „care o cunoaște personal pe Kabaeva și care este foarte apropiată de ginecologul elvețian”.

Cotidianul relatează și că, în timpul primei sarcini, „amanta lui Putin a călătorit de mai multe ori la Lugano pentru controale de rutină. Ea a locuit fie în vila medicului din cartierul de lux Collina d’Oro, fie în hotelul Principe Leopoldo”.

Același cotidian, Blick, a transmis că  ginecologul elvețian, care o are în grijă pe Alina Kabaeva, l-a cunoscut pe Putin încă din tinerețe, la Sankt Petersburg. Acesta a emigrat din Rusia în Elveția în urmă cu mai mult de 30 de ani. De asemenea, cotidianul o descrie pe Alina Kabaeva ca fiind o „femeie foarte plăcută, fără bodyguarzi. A fost însoțită de mama și sora ei”.