Actual Diverse

Sunați imediat la poliție dacă vă întâlniți cu escrocii care cer bani în numele Cameliei și îngerașului înecat în piscină

Sunați imediat la poliție dacă vă întâlniți cu escrocii care cer bani în numele Cameliei și îngerașului înecat în piscină
Cronica de Gaesti

Încredibil cum unii oameni se gândesc să facă bani din tragedia altor semeni de-ai lor. Josnicie este puțin spus pentru a descrie în cuvinte oripilanta faptă a escrocilor care cer bani pentru înmormântare, în numelel familiei îndoliate.

Sunați imediat la poliție dacă vă întâlniți cu escrocii care cer bani în numele Cameliei și îngerașului ei care s-a înecat în piscină

Tragedia care a avut loc în Găești, în aceste zile, a șocat întreaga țară. Despre aceasta a scris și Infoactual. Tatăl copilului și familia au anunțat, cu durere în suflet, tot pe rețelele de socializare, că se pregătesc de înmormântarea celor dragii inimii lui, care au plecat brusc, lăsând un gol imenis pe care nimeni și nimic nu îl mai poate acoperi.

Tragedia, pe scurt: Un băiețel în vârstă de 5 ani s-a înecat în piscina din curtea casei, iar mama sa, nesuportând durerea, și-a pus capăt zilelor. Camelia avea o viață frumoasă, era realizată din punct de vedere financiar și bucura în fiecare zi de unicul său fiu. Totul s-a năruit însă într-o secundă, iar șocul emoțional pe care l-a suferit după pierderea copilului a determinat-o să se sinucidă.

Halucinant, ce fac escrocii

De această dramă care nu poate fi descrisă în cuvinte s-au gândit însă să profite niște nemernici. Aceștia au printat fotografiile tinerei cu micuțul împreună și merg prin sate cerând bani și pretinzând ca îi vor folosi pentru înmormântare.

Pe lângă durerea sfâșietoare pe care o trăiesc, membrii familiei îndoliate se văd acum nevoiți să se confrunte și cu această josnice. Sora Cameliei a contactat presa locală și a rugat media să facă publică această înșelăciune, căreia oamenii de bună credință îi pot cădea în capcană.

În concluzie, dacă vă întâlniți cu escrocii care cer bani în numele acestei familii care nu are dificultăți financiare și care nu are nevoie decât de liniște și pace, nu ezitați să contactați autoritățile.