Showbiz

Surpriza lui Adi Minune. Prima cântare la o nuntă cu ștaif, după ce a anunțat că se retrage. Ilie Năstase a fost sau nu?

Surpriza lui Adi Minune. Prima cântare la o nuntă cu ștaif, după ce a anunțat că se retrage. Ilie Năstase a fost sau nu?
evz.ro

Nuntă mare la Constanța. Soția lui Ilie Năstase a organizat nunta unicului ei fiu, din prima căsătorie. Soacra mare a strălucit, după cum s-a văzut în fotografiile și filmările de acolo.

Încă de zilele trecute, Ioana Năstase a povestit despre ce urmează să se petreacă în viața ei în acest weekend. Fiul ei, Teo, și nora sa sunt oficial de mai mulți ani împreună și deja părinții unei fetițe născute în anul 2019. S-au hotărât să facă acum nuntă mare. Nuntă mare fiindcă mireasa, Geylam, este turcoaică, iar nașii cuplului sunt machedoni, comunități în care familiile sunt numeroase. Pentru a fi respectate toate tradițiile, nunta, spunea Ioana Năstase, va dura două zile – vineri și sâmbătă.

La prima petrecere, de după cununia civilă, invitat de onoare ca să cânte și să înveselească mesenii a fost Adi Minune. Ioana Năstase a vrut să le facă o surpriză mirilor. Deși anunțase că intră în perioada de retragere din lumea chefurilor și a nunților, regele manelelor a venit să le cânte.

Din filmările apărute în spațiul public se vede că oamenii s-au distrat grozav. Nu se vede, însă, pe nicăieri Ilie Năstase. O fi fost la nunta fiului vitreg sau nu? Sau acolo a lăsat locul liber adevăratului socru, adică tatălui lui Teo, polițist de frontieră din Hârșova? Cu siguranță, în următoarele ore, jurnaliștii din zona mondenă vor afla.

Pentru a petrece mai mult timp alături de familie, Adrian Minune a anunțat că se va retrage din muzică

Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați lăutari din România, a făcut “ceva” avere de-a lungul carierei sale din numeroasele spectacole și cântări la care a fost invitat de-a lungul anilor.

Când va renunța artistul la cariera muzicală

Începând cu anul 2024, artistul nu va mai putea fi văzut și ascultat la evenimente.

Pentru că vrea să se bucure de viață și să petreacă mai mult timp cu familia, Adrian Minune a declarat pentru Antena Stars:

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea“.

Sursa averii pe care o are în prezent a fost muzica

De-a lungul timpului, Adrian Minune a câștigat foarte bine din muzică și a reușit să facă o avere considerabilă.

Astfel, potrivit sursei citate, artistul deține:

  • 15 vile
  • 13 mașini
  • multe alte terenuri
  • obiecte valoroase de lux (cum ar fi ceasuri scumpe).

Cine este, de fapt, Adrian Minune?

Numele real al manelistului este Adrian Simionescu, s-a născut în anul 1974 în comuna Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov.

Adrian Simionescu , cunoscut ca Adrian Minune, provine dintr-o familie de lăutari și a început să cânte de la o vârstă destul de mică.

Pe parcursul carierei sale în muzică, au existat zvonuri că Adrian Minune a încasat onorarii uriașe la cântări, cea mai mare sumă primită fiind de 60.000 de euro. În anul 2008, averea lui era estimată la 100 de milioane de euro, citează evz.ro.

Însă, Adrian Minune a negat zvonurile și a spus că averea sa cea mai de preț sunt copiii:

„Averea mea sunt cei trei copii. Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!“.