Actual

Toată formația Zdob și Zdub băgată în carantină. Artiști, infectați, concertul anulat

zdob și zdub

În plin turneu internațional pentru promovarea melodiei cu care vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022, trupa Zdob și Zdub a fost nevoită să își amâne concertul de pe 25 aprilie la Arenele Romane. Concertul a fost reprogramat pe 22 mai, după ce membrii formației s-au îmbolnăvit de Covid-19.

Toată formația Zdob și Zdub băgată în carantină. Artiști, infectați, concertul anulat

Având în vedere situația actuală, concertul trupei Zdob și Zdub ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 25 aprilie, la Arenele Romane din București a fost suspendat și amânat până pe 22 mai:

”Dragi prieteni,

Există momente în care trebuie să luăm decizii și să ținem cont de regulile esențiale; să punem pe primul loc siguranța noastră și de starea de sănătate. Deși, suntem foarte fericiți că piesa „Trenulețul”, pe care o vom prezenta în acest an la Eurovision împreună cu frații Advahov, se bucură de popularitate la nivel internațional, vestea că patru dintre colegii noștri au fost infectați cu noul coronavirus, ne obligă să luăm o pauză scurtă. Din fericire, colegii noștri sunt bine și avem credința că vom reveni cu aceeași energie de îndată ce vom primi undă verde. Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim. Vă promitem un concert de neuitat, pe 22 mai! Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și să ne revedem sănătoși” – a transmis reprezentantul trupei  Zdob și Zdub într-un comunicat remis Apropo.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertul de la Arenele Romane pot opta pentru păstrarea biletelor în vederea participării la show-ul ce va avea loc în data de 22 mai, la Grădina Urbană Herăstrău sau își pot recupera banii de la agenția de bilete emitentă, rețeaua Iabilet.ro și Ticketnet.ro.

Zdob și Zdub este o formație de muzică rock din Republica Moldova.

Înființată în 1994 de un grup de amici din orașul Strășeni, Republica Moldova, Zdob și Zdub combină mai multe stiluri muzicale.