Lifestyle

Tragedie fără margini. Starul luptelor în ring a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unei operații

Tragedie fără margini. Starul luptelor în ring a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unei operații
Twitter

În urma unei intervenții chirurgicale recente, legendarul superstar al luptelor de wrestling Hulk Hogan a rămas paralizat de la brâu în jos.

Tragedie fără margini. Starul Hulk Hogan a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unei operații

Luni, 30 ianuarie 2023, s-a anunțat că superstarul de wrestling Hulk Hogan a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unei intervenții chirurgicale.

Starea vedetei a fost dezvăluită inițial de prietenul său de lungă durată și colegul său de luptă legendar din WWE, Kurt Angle, în vârstă de 54 de ani, în timpul emisiunii The Kurt Angle Show@TheAnglePod.

Se pare că lui Hogan i-au fost îndepărtați nervii din partea inferioară a corpului în timpul unei proceduri experimentale. De atunci, el și-a pierdut orice senzație în partea inferioară a corpului. Nu s-a clarificat dacă bărbatul în vârstă de 69 de ani a suferit operația pentru a îndepărta acei nervi sau dacă aceștia au fost îndepărtați ulterior ca urmare a complicațiilor apărute în urma operației.

Potrivit lui Angle, campionul mondial WWE World Heavyweight – pe numele real Terry Gene Bollea – merge, în prezent, dar cu ajutorul unui baston. Nu suferă de dureri, potrivit dailymail.co.uk.

Prietenul Lui Hogan, Angle, le-a relatat fanilor de wrestling:”I-au fost tăiați nervii din partea inferioară a corpului, nu-și mai simte partea inferioară a corpului. Așa că trebuie să folosească bastonul pentru a se plimba. Am crezut că folosește bastonul pentru că are dureri de spate. El nu are nicio durere, nu are absolut nimic. Nu poate simți nimic”.

Cele două legende ale luptelor s-au întâlnit săptămâna trecută în Philadelphia, unde WWE a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a emisiunii ”Raw”. Cei doi au stat de vorbă aproximativ 30 de minute discutând despre problemele de sănătate ale fiecăruia dintre ei, a smai pus Angle.

Starul a suferit în total 25 de operații diferite de-a lungul anilor, potrivit fiicei sale, Brooke. Niciodată nu s-a sfiit să vorbească despre rănile sale. Hogan a comentat odată: ”Genunchii mei sunt falși, șoldurile sunt false, spatele este plin de metal, iar o parte din fața mea este plină de metal”.