Actual Diverse

Tragedie în lumea muzicală. Justin Bieber este grav bolnav și anulează turneul

Tragedie în lumea muzicală. Justin Bieber este grav bolnav și anulează turneul

Ultimii doi ani au fost deosebit de dificili pentru Justin Bieber. El însuși a declarat că a avut „doi ani dificili” din cauza unei bolii infecţioase de origine bacteriană. La numai 28 de ani, deja a pierdut timp prețios, pe care ar fi putut să îl valorifice potrivit talentului său unic și inconfundabil.

Tragedie în lumea muzicală. Justin Bieber este grav bolnav și anulează turneul

Justin Bieber a anunțat fanii pe Instagram:  „Am boala Lyme, precum şi o mononucleoză cronică gravă. Mulţi au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum şi cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general”.

Starul pop canadian a spus că va povesti tot prin ce a trecut într-o serie de filme de scurt metraj, documentare, care vor putea fi găsite accesând canalul youtube.

Aceste lucruri vor fi explicate mai departe într-o serie de documentare pe care o voi pune în curând pe YouTube. Au fost doi ani dificili, dar acum primesc tratamentul potrivit care mă va ajuta să vindec această boală până acum incurabilă„.

Publicația Corriere della Sera este cea care a făcut anunțul public, chiar în ajunul concertului de la Toronto, parte componentă a turneului Justice World Tour.

Gurile rele l-au văzut în condiții nu tocmai favorabile pentru renumitul artist, vizibil slăbit, și au transmis informația cum că acesta ar lua droguri. Dar realitatea este cu totul alta. Și artistul personal a recunoscut că momentele prin care a trecut și trece sunt greu de imaginat pentru mintea umană. Boala aceasta este necruțătoare, nu ține cont de statut social sau de rolul avut în societate.

În timp ce o mulțime de oameni continuau să spună că Justin Bieber arată ca un c****, pe meth (n.r. – Metamfetamina), etc., am fost recent diagnosticat cu virusul Lyme. Boala mi-a afectat pielea, funcția creierului, energia și sănătatea generală. Au trecut trecut doi ani pentru a obține tratamentul potrivit care mă va ajuta la tratarea acestei boli incurabile, dar vă asigur că mă voi întoarce mai puternic și mai bun ca niciodată”, a fost mesajul integral, postat de Justin Bieber pe Instagram, platforma social-media unde are 124 de milioane de urmăritori.

Despre contractarea virusului Lyme, Justin Bieber anunța, prima dată, în urmă cu 3 ani. Dar ultimii doi au fost cei mai grei, după cum el însuși a mărturisit acum, în anunțul făcut public. Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi şi poate fi transmisă la om prin muşcătura unei căpuşe infectate.

Foto: Instagram/@justinbieber