Info Actual

Info Actual > Politică > Traian Băsescu a răbufnit: „Nu e de joacă. 14 zile de carantină…”
Politică

Traian Băsescu a răbufnit: „Nu e de joacă. 14 zile de carantină…”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a făcut câteva observații, duminică seară, legate de situația românilor care doresc să revină acasă de Paște.

În emisiunea „Dosar de politician” de la B1 TV, Traian Băsescu a afirmat că trebuie impusă o regulă. Cei care vin în România cu ocazia Sărbătorilor Pascale trebui să treacă prin 14 zile de carantină.

Traian Băsescu a răbufnit: 14 zile de carantină. Dacă vrem să fim serioși…

„Trebuie contractate toate hotelurile din țara asta și nimeni nu intră fără să treacă prin 14 zile de carantină. Dacă vrem să fim serioși. Dacă nu, o să mergem pe varianta «las’ că merge și așa», specifică nouă, numai că de această dată nu este un șurub, ci discutăm despre vieți de oameni.

Despre securitatea sănătății cetățenilor români. Nu e de joacă. Deci cele mai severe măsuri – le spun severe, dar ele pot fi numite la fel de bine cele mai sigure – trebuie aplicate. Ori carantina pentru toți cei care vin în România, în acest moment este obligatorie, mai ales că și Italia, și Spania s-au declarat integral suprafețe de carantină”, a declarat Traian Băsescu.