Actual

Traian Băsescu, apariție surprinzătoare după luni de absență. Cu cine a fost surprins fostul președinte

Traian Băsescu, apariție surprinzătoare după luni de absență. Cu cine a fost surprins fostul președinte

După o lungă perioadă de absență, Traian Băsescu a fost surprins în ipostaza care îl face fericit de fiecare dată: alături de fiica sa și de nepoți. Fotografiile cu fostul președinte au făcut rapid înconjurul mediului online.

Traian Băsescu, apariție surprinzătoare

Elena Băsescu este mamă a trei copii, iar Traian Băsescu joacă rolul de bunic extrem de bine. Din mariajul cu Bogdan Ionescu, Elena îi are pe Sofia și pe Traian junior, iar din relația cu Cătălin Tomată, pe Anastasia. Fata cea mare a fost acum în centrul atenției, deoarece a ajuns la ceas aniversar. Desigur, momentul a fost marcat de o petrecere specială, iar în centrul atenției a fost și fostul președinte al țării.

Pe 1 septembrie, Sofia a împlinit 9 ani. Elena Băsescu i-a făcut și o urare, prin intermediul unei postări pe Instagram, la secțiunea Instastory. „9 ani! Zi de petrecere”, a scris EBA, care a și postat o fotografie cu Sofia. Au urmat mai multe fotografii cu Elena, Traian, dar și cu cei trei copii, toate fiind apreciate de urmăritorii Elenei din mediul online.

Desigur, acestea au adus și uimire pentru mulți români, în condițiile în care Traian Băsescu își face apariția public după o perioadă mai lungă în care a absentat și a preferat să stea departe de mass-media. La eveniment au fost prezente mai multe rude și prieteni de familie, dar mai ales tatăl Sofiei, Bogdan Ionescu.

EBA, Traian Sofia

Elena și Bogdan au rămas în relații bune

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au rămas în relații bune și își asumă mereu rolul de părinți. Bărbatul și fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani. În 2016 însă, au decis să pună capăt mariajului lor, iar bărbatul este prezent la fiecare eveniment din viața fiicei sale.

Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu câteva luni.