Actual

Traian Băsescu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: A interevenit pentru un om care a încălcat legea

Traian Băsescu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: A interevenit pentru un om care a încălcat legea

Traian Băsescu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan. Fostul preşedinte al României îl acuză pe acesta de trafic de influenţă, după ce ar fi oferit ajutor unei persoane aflată în conflict cu primăria Sectorului 4.

„Da, este trafic de influenţă, dar aş vrea să lămurim puţin lucrurile. Este vorba despre o autorizaţie provizorie de construcţie, benefiaciarul autorizaţiei a zis că este pe moşia lui şi a făcut o construcţie de 400 de mp. Primăria l-a dat în judecată, nu ştiu de ce. Primăria sectorului nu avea nevoie de nicio hotărâre judecătorească. Ceea ce spune Nicuşor Dan este pentru proşti, procesul a rămas fără obiect, pentru că Primăria a desfiinţat construcţia provizorie”,  a declarat Traian Băsescu, potrivit Dcnews.

Traian Băsescu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: „Nu avea ce să caute, nici ca parlamentar, nici ca om politic, nici ca cetăţean. Nu pot să spun că trebuie să iasă, este o chestiune a partidului, a lui. Eu vreau să avem o confruntare, el a interevenit pentru un om care a încălcat legea. Eu nu aşa vreau să ajung primar general, vreau să ajung într-o competiţie în care mă confrunt cu Nicuşor” , a declarat fostul preşedinte.