Info Actual

Info Actual > Politică > Traian Basescu, previziune sumbra: “Vor umbla ca nălucile printre noi”
Politică

Traian Basescu, previziune sumbra: “Vor umbla ca nălucile printre noi”

Traian Basescu, previziune sumbra! Fostul Presedinte al Romaniei trage semnalul de alarma si transmite ca ne paste un pericol urias dupa relaxarea masurilor de distantare sociala.

In cadrul unei interventii telefonice la Romania TV, fostul presedinte al Romaniei a declarat ca ne vom confrunta cu o crestere alarmanta a cazurilor de Covid-19, dupa relaxarea masurilor de distantare sociala.

Traian Basescu, previziune sumbra: “Vor umbla ca nălucile printre noi”

”În România s-a testat foarte puțin. Nu știu care a fost logica celor care au decis puține teste, probabil să aibă puține decese, dar să știți că decesele au fost acasă. N-au fost testați la vreme, n-au știut că sunt bolnavi. Lipsa de teste îi face pe asimptomatici să rămână printre noi ca niște năluci și la momentul în care se relaxează lucrurile asimptomaticii ar merge la birou, ar merge la prieteni, rude, ar socializa.

Riscul de a transmite boala este uriaș

Din punctul meu de vedere am privit la data de 1 iunie și ca o soluție ca asimptomaticii nedepistați să-și consume autoimunizarea și să devină mai puțin periculoși pentru populație. Fondul problemei rămâne testarea insuficientă și lipsa unei imagini asupra bolii în România. Sentimentul meu și instinctul îmi spune că situația este mult mai gravă decât testele făcute”, a declarat fostul presedinte, potrivit DCnews.