Info Actual

Info Actual > Politică > Traian Basescu se vrea premier: “As da un mandat de presedinte”
Politică

Traian Basescu se vrea premier: “As da un mandat de presedinte”

Traian Basescu se vrea premier! Fostul presedinte al Romaniei doreste sa gestioneze criza generata de Covid-19 in tara noastra.

Pentru ca toate tarile din Uniunea Europeana au fost avertizate din timp in ceea ce priveste pandemia de COVID-19, care ar putea provoca crize majore, fostul presedinte al Romaniei isi doreste postul de premier pentru a gestiona criza din tara noastra.

587“În ianuarie, când în China era deja izolare masivă și o bătălie cumplită cu acest virus, Comisia Europeană a consultat toate statele membre. Toți au spus că sistemele lor de sănătate nu au nicio problemă cu acest virus. Rezultatul l-am văzut acum: zeci de mii de morți în Europa, în grădina acelor lideri care, în ianuarie, au raportat Comisiei Europene că nu au nicio problemă. Au și fost atenționați înainte de declanșarea pandemiei. Câtă incompetență să fie când, pe 11 martie, la vârful statului se spunea că e o simplă răceală, o gripă.

Traian Basescu se vrea premier: Aș da un mandat de președinte 

Aș da un mandat de președinte pentru 6 luni la Palatul Victoria”, a declarat Traian Basescu,  la B1 TV.

In ceea ce priveste autoritatile, fostul presedinte a declarat ca ar fi intarziat cu vreo trei saptamanii, „dar au făcut”, una dintre cele mai bune decizii fiind separarea pacientilor cu COVID-19 de restul, in unitati spitalicesti diferite.