Info Actual

Info Actual > Politică > Traian Băsescu tună și fulgeră. „S-a răsturnat căruța cu oameni politici lași, incapabili să își asume propriile fapte”
Politică

Traian Băsescu tună și fulgeră. „S-a răsturnat căruța cu oameni politici lași, incapabili să își asume propriile fapte”

Traian Băsescu tună și fulgeră. „S-a răsturnat căruța cu oameni politici lași, incapabili să își asume propriile fapte”. Reacția furtunoasă a fostului președinte vine în contextul în care Camera Deputaţilor a trecut tacit un proiect de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le cere politicienilor PSD și PNL demisia.

309„Glorioşilor! Fugiţi ca iepurii! Nimeni nu-şi asumă nimic! Toţi se scuză. Bieţii politicieni aflaţi în fruntea Camerei Deputaţilor au prilejuit poate cea mai neagră şi ruşinoasă zi din istoria Camerei Deputaţilor prin adoptarea tacită a legii care legalizează autonomia Ţinutului Secuiesc.

Sunt sigur că legea va fi respinsă la Senat.  Va rămâne însă în istoria Camerei Deputaţilor ruşinea de a fi adoptat o astfel de lege, care pur şi simplu umileşte şi România şi poporul român. Liderii de grupuri parlamentare au fost avertizaţi în data de, 12 Martie 2020 de Marius Paşcan că se apropie termenul de adoptare tacită.

PSD cu cinci oameni în biroul permanent și PNL-ul cu 3 oameni s-au făcut că nu aud mesajul aproape disperat al lui Marius Pașcan. Iar ce a urmat astăzi arată că politicienii de la vârful partidelor sunt doar niște nulităţi politice. Care nu își asumă atitudinea politică groaznică care a prilejuit trecerea legii autonomiei ținutului secuiesc prin Camera Deputaților.

Astăzi, în spațiul public s-a răsturnat căruța cu oameni politici lași, incapabili să își asume propriile fapte. Ca să spălați rușinea actului politic ruşinos pe care l-ați făcut, voi PSD-iști: Marcel Ciolacu, Olguța Vasilescu, Florin Iordache, Marius Budăi, Ileana Mihălcescu, Daniel Suciu și Nicolae Bănicioiu și voi liberalii: Cristian Buican, Gabriel Pirtea și Laurențiu Leoreanu, adevărată falangă USL-istă, ar trebui să demisionaţi din Birou.

Ce ați făcut rămâne în istorie parlamentarismului din România. “Glorioşilor”!” a fost mesajul fostului președinte, Traian Băsescu.