Diverse

Triplă crimă la câteva sute de metri de Curtea Supremă a Italiei. E posibil să fie vorba de un criminal în serie

Triplă crimă la câteva sute de metri de Curtea Supremă a Italiei. E posibil să fie vorba de un criminal în serie

Potrivit informațiilor oferite de The Guardian, locuitorii din Roma sunt îngroziți după ce au fost descoperite cadavrele a trei femei în două apartamente din cartierul de lux Prati. Oamenii legii spun că e posibil să fie vorba de un criminal în serie, care acum este căutat cu disperare.

Crima a fost descoperită de portar

Dintre cele trei femei care au trecut la cele veșnice, două erau din China și aveau vârstele cuprinse între 40-50 de ani. Acestea și-au găsit moartea după ce au fost găsite înjunghiate într-un apartament de pe Via Augusto Riboty. Cel care a descoperit această crimă a fost chiar portarul blocului. Acesta a rămas șocat când a văzut trupul uneia dintre acestea în pragul apartamentului. Trupul celeilalte a fost găsit în interiorul casei.

Cine este a treia femeie moartă

Cea de-a treia femeie care și-a găsit sfârșitul este Marta Castano Torres, de naționalitate columbiană. Ea a fost descoperită de sora ei, într-un apartament de la subsol, pe o stradă din apropiere.

Sursele spun că femeile s-ar fi ocupat cu prostituția. Până în acest moment chinezoaicele nu au fost identificate, dar se cunoaște faptul că aveau răni profunde la gât, piept și spate.

Columbiana a fost omorâtă prima

Potrivit surselor din poliție se crede că femeia din Columbia ar fi fost prima omorâtă. De asemenea sursele susțin că anchetatorii iau în calcul ipoteza că toate femeile ar fi fost omorâte de aceeași persoană. Criminalului se pare că nu îi este frică de nimic, mai ales că nenorocirea a avut loc la doar câteva sute de metri de Curtea Supremă a Italiei.

De altfel, în acest cartier s-a înregistrat în ultima perioadă o creștere a infracționalității privind afacerile legate de prostituție în apartamente. „Aceste crime sunt îngrozitoare”, a subliniat Ermina Gbido de la Comitetul pentru Drepturile Civile ale Prostituatelor. Această organizație a luat naștere în 1982 și se luptă cu traficul sexual, dar și cu sprijinirea prostituatelor.