Diverse

Un caz bizar de crimă. Ucigașul s-a predat, dar e mut ca un pește

Un caz bizar de crimă. Ucigașul s-a predat, dar e mut ca un pește

La 17 ani avea toată viața înainte, dar un ucigaș l-a trimis pe drumul fără întoarcere. Trupul băiatului din județul Sălaj a fost găsit aruncat într-un pârâu. Pentru început, oamenii legii s-au gândit că totul a fost un accident, însă după ce necropsia a fost gata, verdictul a fost clar: ucidere.

După 24 de ore de când cadavrul băiatului a fost descoperit, a bătut la ușa polițiștilor și criminalul, în vârstă de 35 de ani. Acesta și-a mărturisit fapta, dar sub nici o formă nu vrea să le spună anchetatorilor nimic din ceea ce a făcut.

Adolescentul avea o fractură craniană gravă

Cel care a găsit trupul băiatului a fost un trecător care a fost șocat când a văzut corpul neînsuflețit al acestuia în apă și a sunat de urgență la 112.  Imediat la locul cu pricina au ajuns criminaliștii, reprezentanții de la Medicina Legală descoperind că adolescentul avea o fractură craniană puternic, semn că a fost lovit.

Suspectul nu vrea să dea nici un fel de detalii anchetatorilor

Ore întregi s-au chinuit procurorii să scoată de la presupusul criminal o informație, dar nu a fost cu putință, acesta refuzând să coopereze cu anchetatorii. Singurul lucru pe care acesta l-a făcut a fost doar mărturisească fapta. Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, iar cercetările continuă.

 

Un caz asemănător s-a întâmplat în comuna prahoveană Izvoarele

O altă nenorocire s-a întâmplat în comuna prahoveană Izvoarele, unde cadavrul unui bărbat a fost găsit înfășurat în mai multe covoare, apoi ascuns în cămara propriei sale case. Oamenii legii și-au dat seama că este un caz grav de omor și, în timp ce făceau cercetări, un bărbat a sunat la serviciul de urgență 112, anunțând că el este autorul crimei din satul Homorâciu, comuna Izvoarele.

Ucigașul este chiar nepotul

Și mai grav este faptul că ucigașul era chiar nepotul bărbatului găsit înfășurat în covoare. Potrivit oamenilor legii, acesta l-ar fi omorât sâmbătă seara. Cei doi au băut, s-au îmbătat apoi, di motive care nu se cunosc, au început scandalul și până la bătaie n-a mai fost decât un pas. Bărbatul mai tânăr l-a lovit pe unchiul său cu o sticlă de bere, apoi l-a călcat în picioare. Corpul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru a i se face necropsia.