International

Trump nu știe să scrie. Barrack a depus o mărturie uluitoare despre fostul președinte al SUA

Trump nu știe să scrie. Barrack a depus o mărturie uluitoare despre fostul președinte al SUA

Trump era văzut ca o persoană care nu știa să scrie corect „Orientul Mijlociu”, potrivit consilierului și prietenului miliardar al fostului președinte.

  • Tom Barrack, un finanțator miliardar, a depus luni mărturie în timpul propriului proces penal;
  • El este acuzat că a făcut lobby ilegal pe lângă administrația Trump în favoarea Emiratelor Arabe Unite;
  • Barrack a mărturisit că clienții săi au ironizat abilitățile de ortografie ale lui Trump, potrivit The Times of Israel.

Vechiul consilier și prieten miliardar al fostului președinte Donald Trump a dezvăluit că unii dintre clienții de la firma sa imobiliară de finanțări de capital și-au bătut joc de inteligența fostului președinte.

Într-o mișcare riscantă, Tom Barrack, fondatorul Colony Capital, a depus luni mărturie în propriul proces penal. Miliardarul este acuzat că a făcut lobby ilegal pe lângă administrația Trump în numele Emiratelor Arabe Unite.

În timpul mărturiei sale, Barrack a dezvăluit că relația sa cu Trump a atras mânia și atenția clienților firmei sale, amintind că aceasta a fost „dezastruoasă” pentru afacerea sa.

De asemenea, se pare că respectivii clienți ai lui Barrack nu aveau o părere prea bună despre abilitățile ortografice ale lui Trump.

Fostul președinte era văzut ca o persoană care „nu putea să scrie „Orientul Mijlociu””, a mărturisit Barrack, potrivit The Times of Israel.

„A fost un coșmar”, spune Barrack

Pe lângă acuzațiile că s-a folosit de legătura sa cu Trump pentru a promova politici favorabile pentru Emiratele Arabe Unite, Barrack este acuzat de obstrucționarea justiției și de minciună față de FBI.

Finanțatorul a fost acuzat în iulie 2021 și a pledat nevinovat. Avocatul lui Barrack nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

Barrack s-a împrietenit pentru prima dată cu Trump în anii 1980. Nu este clar dacă cei doi sunt încă prieteni, dar au vorbit cel puțin o dată de când a început procesul lui Barrack în septembrie, a declarat o sursă pentru CBS News.