Actual Social

Tupeu fantastic. Un primar din Bihor se răzbună pe locuitori: le taie apa potabilă

Tupeu fantastic. Un primar din Bihor se răzbună pe locuitori: le taie apa potabilă
ebihoreanul.ro

Răzbunare de cea mai joasă speță, de parcă apa ar fi în proprietatea lui! O femeie din Lugaşu de Jos, județul Bihor, a rămas fără apă potabilă, după ce primarul și-a trimis oamenii să o deconecteze de la rețeaua publică.

Motivul? A îndrăznit să se plângă pe rețelele de socializare că apa care îi vine în curte nu este potabilă. Mai exact, pe 20 august femeia a comentat pe contul de Facebook al Primăriei că „apa de la reţea nu se poate bea şi are gust de mâl”, iar acest lucru în condiţiile în care este cea mai scumpă din ţară, fiind tarifată cu preţul de 11,90 lei/mc, scrie ebihoreanul.ro.

Primarul și-a amenințat sătenii

Edilul din Lungașu de Jos, în loc să-și asume responsabilitatea și să încerce să rezolve situația, și-a pus „poalele-n cap” și a început să amenințe. Primarul Sorban Levente a mers atât de departe încât a dat de înțeles că, dacă cineva îndrăznește să critice calitatea execrabilă a serviciilor oferite de Primărie, rămâne fără apă.

Astfel, primarul Levente a răspuns pe rețeaua socială că „după atâtea comentarii răutăcioase pe Facebook o să analizăm dacă mai dorim să furnizăm apă către dumneavoastră sau nu”, ceea ce l-a făcut pe un localnic să întrebe retoric, la această postare, dacă nu cumva Sorban Levente este „un psihopat”.

Sursa citată a aflat că, după cinci zile de la conversațiile de pe rețeaua de socializare, pe 25 august, fără nicio notificare prealabilă şi fără vreo justificare, primarul a trimis doi muncitori care, sub pretextul înlocuirii, i-au scos femeii contorul, fără a monta altul, şi i-au decuplat casa de la reţeaua de apă.