Actual Diverse

Ultima țigară și pofta trece definitiv, aceasta propun doi hipnoterapeuți, printr-un tratament gratuit pentru cinci fumători

Ultima țigară și pofta trece definitiv, aceasta propun doi hipnoterapeuți, printr-un tratament gratuit pentru cinci fumători
verywellmind

Iată că există și așa ceva, să ne tratăm, dacă este cazul, de pofta de fumat prin hipnoterapie. Și culmea, există un cabinet specializat în acest sens, în Spania, iar prețul pentru a scăpa de această plăcere nu este ieftin deloc. Ideea de a oferi cinci premii de tratament gratuit, prin hipnoză, este o premieră și reprezintă un cadou pe care mulți și-l doresc, mai ales de sărbători.

Ultima țigară și pofta trece definitiv, aceasta propun doi hipnoterapeuți, printr-un tratament gratuit pentru cinci fumători

În timp ce se apropie cu pași repezi anul 2023, oamenii din provincia Malaga, Spania, își vor lua angajamente chiar în noaptea de Anul Nou. Legenda spune că o dorință pusă la 12 noaptea, la trecerea dintre ani, poate deveni realitate.

În fruntea listei de dorințe, pentru multe persoane, se află un stil de viață mai sănătos și fericit, iar pentru mulți oameni acest lucru include renunțarea la fumat. Dar renunțarea la fumat poate fi dificilă.

Prin urmare, doi hipnoterapeuți locali au venit cu un plan unic pentru a ajuta cel puțin cinci fumători să renunțe la obiceiul lor în 2023 – gratuit. Cei cinci norocoși aleși vor fi ajutați să se lase de fumat de către Lux Therapy Clinic, o clinică din Marbella, condusă de Sandie și Stuart Ashing, soț și soție. Ședințele de hipnoterapie au o valoare totală de peste 3.000 de euro.

Este o realitate dură, care a fost subliniată și mai mult în timpul pandemiei, faptul că dacă ești fumător ai mai multe șanse să faci infecții respiratorii acute și ai un risc mai mare ca aceste infecții să devină grave. Așadar, nu a existat niciodată un moment mai bun decât acum, pentru a renunța la fumat.

„Mulți oameni încearcă să se lase de fumat de mai multe ori înainte de a renunța în cele din urmă la fumat, dar hipnoterapia poate ajuta să se oprească mai ușor prin ruperea legăturilor psihologice și a factorilor declanșatori din jurul fumatului”, a spus Sandie, citată de media externă.

Și dacă omul nu reușește de unul singur, iată că există ajutor specializat în acest sens.

„Le vom oferi oamenilor înțelegerea necesară pentru a face schimbări permanente în stilul de viață. Nu există soluții rapide, dar, cu o pregătire și o stare de spirit adecvate, oamenii pot face schimbările care să le ofere o viață mai sănătoasă și mai fericită. Nu există trucuri; aceasta este o tehnică serioasă și schimbătoare de viață, care a făcut diferențe pozitive pentru mii de oameni din întreaga lume.”

Echipa de la Lux îi invită pe oameni să îi contacteze pentru a se înregistra, spunând ce au făcut pentru a ajuta pe altcineva și de ce este important pentru ei să se lase de fumat. De asemenea, oamenii pot nominaliza un prieten sau o rudă despre care cred că are nevoie de ajutor și care merită să câștige unul dintre premiile gratuite.

„Vom primi înscrieri pe tot parcursul lunii ianuarie și apoi vom sta de vorbă cu colegii pentru a decide cine ar trebui să primească sesiunile gratuite. Trebuie să existe o mulțime de oameni care sunt prea ocupați să îi ajute pe ceilalți și care adesea se neglijează pe ei înșiși”, a menționat Sandie.

Pentru a avea șansa de a câștiga, trebuie trimis un e-mail la info@luxtherapyclinic.com, explicând în maximum 100 de cuvinte de ce meritați ajutorul și de ce ar trebui să fiți ales. Data limită pentru înscrieri este marți, 31 ianuarie 2023.

Speciliștii de la această clinică și-au propus să ajute cât mai mulți oameni să renunțe la fumat și, prin urmare, oferă tuturor șansa de a asculta gratuit, pe tot parcursul lunii ianuarie, materialul audio „Renunță la fumat cu hipnoză„. Materialul audio este disponibil pe site-ul clinicii.