Actual

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie

Astăzi este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie. După soluționarea contestațiilor, candidaturile vor rămâne definitive din 24 august. Un punct de interes al acestor alegeri este competiția pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

În cursa electorală din 27 septembrie s-au înscris mai mulți reprezentanți ai partidelor. Din partea PSD, Gabriela Firea își dorește un nou mandat, în timp ce USR-PLUS și PNL îl susțin pe Nicușor Dan. De la Partidul Mișcarea Populară a intrat în cursa electorală europarlamentarul Traian Băsescu, care a mai fost primar între anii 2000-2004.

Din partea ALDE candidează fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, iar formaținea condusă de Victor Ponta îl aduce în lupta electorală pe medicul militar în rezervă Ioan Sârbu.

Ilan Laufer este susținut de Forța Identității Naționale și Platforma Social Liberală, iar Viorel Cataramă – de Mișcarea Patrioților Români. După o perioadă în care se pot depune contestații, la 24 august candidaturile rămân definitive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *