Diverse

Uluitor pentru ce motiv, după ce au furat o mașină, doi hoți au returnat-o… și cu rezervorul plin

Uluitor pentru ce motiv, după ce au furat o mașină, doi hoți au returnat-o… și cu rezervorul plin
obiectivbr.ro

După ce au furat mașina unei mame, pe care au amenințat-o cu o armă, doi hoți de mașini din Brazilia s-au răzgândit.

Uluitor pentru ce motiv, după ce au furat o mașină, doi hoți au returnat-o… și cu rezervorul plin

Cei doi bărbați au returnat mașina mamei respective, împreună cu o scrisoare, prin care și-au cerut scuze, spunând că nu au observat că în mașină se afla căruciorul fiului ei cu nevoi speciale.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, Rosyneide Almeida, urma să își parcheze mașina în garajul casei ei din orașul Cariacica, duminică, 25 august 2022, când a fost abordată de unul dintre cei doi bărbați înarmați.

Ce a declarat Rosyneide Almeida despre hoții care i-au furat mașina în Brazilia

Pentru publicația braziliană G1, Rosyneide Almeida a povestit: „Mi-a spus să ies pentru că voia mașina”.

Almeida, mama a doi copii, i-a spus atacatorului că fiul ei de patru ani, care suferă de encefalită (o inflamație a creierului) și fiica ei de nouă ani se aflau încă în interiorul vehiculului. „Am deschis ușa și i-am scos pe amândoi. Eram disperată”, a spus ea.

FOTO dailymail.com

Pe lângă faptul ca era îngrijorată cu privire la recuperarea mașinii, Almeida era ducea grija și căruciorului de 3.000 de dolari care fusese donat familiei pentru a satisface nevoile fiului ei cu probleme de sănătate.

Cei doi hoți au lăsat o scrisoare

Familia și prietenii au ajutat-o ​​pe Almeida, cu o rețea de socializare, să își recupereze mașina, care a fost lăsată în cele din urmă pe o stradă și găsită marți, 27 august 2022, de o cunoștință. Vehiculul găsit avea rezervorul plin de benzină și o scrisoare scrisă de mână pe care scria în portugheză: „Crima necesită iertare, la momentul respectiv (al tâlhăriei) nu era posibil să vedem problema copilului. Mașina este returnată. Rezervorul este plin!!!”.

Unitatea de furt și tâlhărie de vehicule a poliției civile Cariacica i-a returnat căruciorul femeii, dar a păstrat mașina deoarece așteaptă să încheie părți din ancheta inițială înainte de a i-o preda, potrivit dailymail.com