Diverse

Un alt sportiv a fost jefuit în stradă, de ceasul de 72.000 de lire sterline. Primul rămăsese fără unul de 320.000 de dolari

Un alt sportiv a fost jefuit în stradă, de ceasul de 72.000 de lire sterline. Primul rămăsese fără unul de 320.000 de dolari

Se pare că hoții au o nouă metodă de a acționa pentru a face rost de bani, indiferent de țară. Acum vizează ceasuri scumpe, iar jaful are loc în stradă.

Un alt sportiv a fost jefuit în stradă, de ceasul de 72.000 de lire sterline

Presa engleză scrie că boxerul Amir Khan a fost furat luni de ceasul său incrustat cu diamante de 72.000 de lire sterline, sub amenințarea armei. Evenimentul s-a petrecut pe o stradă din estul Londrei.

Tot în stradă, cu oameni în jur, a fost jefuit de ceasul scump și Charles Leclerc, pilot de formula 1. Fapta s-a petrecut, însă, într-un oraș din Italia, în urmă cu câteva zile.

Boxer, în vârstă de 35 de ani, se află acum în Dubai și spune că se simte „foarte nesigur” mergând în Londra „pentru că este foarte periculos”

Soția Faryal Makhdoom, în vârstă de 30 de ani, a apărat felul în care a fugit, insistând că nu poate „lupta cu bărbatul înarmat pentru Amir”

Boxerul, medaliat olimpic cu argint, în vârstă de 35 de ani, și soția sa Faryal Makhdoom, în vârstă de 30 de ani, traversau drumul în Leyton, când doi bandiți au fugit spre sportiv, l-au amenințat cu o armă în timp ce îi cereau să le dea ceasul de la mână, marca Franck Muller Vanguard.

Khan – care se află acum în Dubai împreună cu soția sa – a predat ceasul și hoții au plecat în viteză într-o mașină. El a declarat presei că incidentul de luni i-a șocat și pe el și pe soție și se simte „foarte nesigur” la Londra „pentru că este foarte periculos”.

Pentru cele întâmplate, sportivul l-a învinuit și pe primarul Londrei, Sadiq Khan pentru această teamă, spunând că acesta nu a reușit să stăpânească în capitală criminalitatea.

„Mă gândesc: „Nu am un ceas pe mine acum, Doamne ferește să vină cineva la mine pe alei! Și, sincer, mă ​​simt foarte nesigur când mă plimb prin Londra… Anglia, pentru că este foarte periculos”, a declarat la un post de televiziune boxerul.

Cum i s-a urat ceasul de la mână unui campion

Charles Leclerc, de la Ferrari, liderul clasamentului piloților în Formula 1, a fost jefuit, tot luni seara, de un ceas Richard Mille în valoare de 320.000 de dolari, așa cum Infoactual a scris în urmă cu câteva zile. Nu s-a întâmplat la Londra ci la Viareggio – Italia, o stradă slab iluminată din zona Via Salvatori. Era ora 22.00.

În anturajul pilotului se afla și antrenorul acestuia, Andrea Ferrari, când pilotul de Formula 1 a fost recunoscut de fani și oprit pentru fotografii și autografe. În timp ce în jurul sportivului se adunau tot mai multe persoane, un hoţ a reuşit să îi smulgă ceasul de la încheietura mâinii şi a scăpat înainte ca acesta să îşi dea seama. Hoțul a reușit astfel să îi sustragă un ceas în valoare de 320.000 de euro, marca Richard Mille.

Charles Leclerc se afla în Italia deoarece în weekend participa la Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna, a patra etapă a Campiontului Mondial de Formula 1.

A mers la poliție și a sesizat jaful. Antrenorul Andrea Ferrari a criticat, într-o postare pe reţeaua socială, lipsa iluminatului stradal din zonă.