Actual

Șofer căutat de Poliție după ce a lovit cu mașina doi copii și a fugit. Pare că a făcut-o intenționat

Șofer căutat de Poliție după ce a lovit cu mașina doi copii și a fugit. Pare că a făcut-o intenționat

Poliţiştii din Capitală caută, de ieri, un şofer care a accidentat doi copii pe o stradă din Sectorul 2, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Șofer căutat de Poliție după ce a lovit cu mașina doi copii și a fugit

Totul s-a petrecut joi, în jurul orei 13.40. Atunci s-a primit apelul la 112, o persoană anunțând producerea unui accident rutier pe o stradă din sectorul 2 al Bucureștiului.

Primele informații erau că şoferul unei maşini care se deplasa pe strada Ştefan Pascale, la intersecţia cu strada Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar apoi a părăsit locul accidentului, fără să aștepte sosirea poliţiei care efectuează cercetarea la fața locului. În fapt, era vorba de doi copii în vârstă de 1 an și 4 ani, aflați cu părinții pe acea străduță îngustă.

Comunicatul Poliției Capitalei despre teribilul accident

 „La data de 21.04.2022, în jurul orei 13.40, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 2.

Din datele existente la acest moment, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Str. Ștefan Pascale, la intersecția cu Str. Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi pietoni, minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere”, a transmis Poliția Capitalei. 

Martorii reclamă că micuții au fost accidentați intenționat

Se pare că a fost mai mult decât un simplu accident. La ora respectivă, mai mulți copii și adulți stăteau pe străduța îngustă și ocupau și din partea carosabilă, conform unor surse. Mașina a venit spre ei, nu cu o viteză prea mare, și a înaintat spre grup, lovindu-l pur și simplu. Cei mari au reușit sa sară din calea mașinii, însă au rămas copilașii. Se pare că există imagini din momentul accidentului, surprinse de camerele de luat vederi monate pe stradă.

Bărbatul care se afla la volan a fugit de la locul accidentului, a abandonat mașina pe o altă stradă și a dispărut.

Cei doi copii accidentați, de 1 an, respectiv 4 ani, au fost transportați la spital.

Cercetările continuă cercetarile sub coordonarea unui procuror, fiind deschis dosar de urmărire penală.