Actual Diverse

Un bărbat a fost înjunghiat de un grup de opt fete într-o piaţă de lângă gara din Toronto. Ciudățenia cazului este peste crimă

Un bărbat a fost înjunghiat de un grup de opt fete într-o piaţă de lângă gara din Toronto. Ciudățenia cazului este peste crimă
9news.com.au/ ziaruldeiasi.ro

Cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, opt adolescente au fost acuzate de crimă, fiind suspectate că au agresat mortal un om al străzii. Incidentul s-a petrecut în Toronto, cel mai mare oraș din Canada și capitala provinciei Ontario, iar bărbatul a fost înjunghiat până când rănile i-au provocat moartea.

Ciudățenia cazului este peste crimă

În acest context, sergentul Terry Browne a declarat:

  •  „Nu ştim cum sau de ce s-au întâlnit în acea noapte în centrul orașului Toronto”.
  •  „Nu le-aş descrie ca fiind o bandă în acest moment”,

De asemenea, sergentul a precizat că cinci dintre ele nu au antecedente, în timp ce trei au avut „contacte” cu poliţia.

Altercație între victimă și cele opt fete

Potrivit autorităților, înainte de crimă ar fi existat o altercație între agresoare și victimă.

Și tot conform celor precizate de autorități, bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public de poliţie, venise de curând într-un adăpost din metropola canadiană, după ce trecuse printr-o perioadă „dificilă”, fiind în acelaşi timp susţinut de familia sa.

Terry Browne a menționat: „Nu l-aş numi neapărat un om al străzii, poate doar că a avut recent ghinion”.

Potrivit poliției, fetele l-au atacat şi l-au înjunghiat pe bărbat într-o piaţă din apropierea gării principale. Pentru acest caz, agenţii au răspuns unui apel de urgenţă, în jurul miezului nopţii de 18.12.2022, după ce trecătorii din centrul oraşului au raportat că un bărbat suferise „răni prin înjunghiere”.

Bărbatul a murit, fetele au fost arestate

Desi a fost transportat de urgenţă la spital, bărbatul cu răni grave a murit la scurt timp după aceea. La scurt timp după atac, fetele au fost arestate în apropierea locului faptei, iar poliţia a găsit mai multe arme.

De unde se cunosc cele opt fete

Potrivit anchetatorilor,  suspectele s-au întâlnit pe reţelele sociale şi proveneau din diferite părţi ale oraşului, dar încă nu este clar de ce s-au întâlnit în seara crimei. Pe de altă parte, presa a scris că ar putea fi vorba despre un atac intenţionat în grup.

Ca urmare a faptei comise, minorele au apărut duminică, 18.12.2022, în instanţă şi urmează să fie audiate din nou în data de 29.12.2022, potrivit ziaruldeiasi.ro.