Diverse

Breaking: Un deputat AUR și-a bătut soția. Medicii de la Salvare i-au acordat femeii primul ajutor

Un deputat AUR și-a bătut soția. Medicii de la Salvare i-au acordat femeii primul ajutor

Potrivit informațiilor oferite de Realitatea PLUS, soția deputatului AUR Dumitru Focșa a cerut sprijnul poliției azi noapte. Ea a fost bătută de soț. Iată ce s-a întâmplat între cei doi.

Polițiștii de la Postul de poliție Lumina au primit azi noapte, în jurul orei 2.00, un apel în care o femeie le cerea ajutorul, mărturisind că a fost bătută de soț. Victima este nimeni alta decât soția deputatului AUR Dumitru Focșa.

Oamenii legii au ajuns imediat la fața locului și au constatat că faptele relatate la telefon sunt reale. Loviturile au fost puternice, așa că poliția a chemat ambulanța, doctorii acordându-i femeii îngrijiri de specialitate. La acest incident a fost prezentă și o minoră.

“Persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență”

„Astăzi, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a participat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, anunță Poliția.

Deputatul a fost la un pas să fie exclus din partid cu doi ani în urmă

Din păcate, nu e pentru prima dată când deputatul se face din râs, ca urmare a comportamentului. Cu doi ani în urmă, în 2021, a fost la un pas să fie dat afară din partid. Atunci nu mai puțin de 27 de organizaţii judeţene au semnat pentru excluderea din AUR Constanţa.

În anul 2021, Dumitru-Viorel Focşa l-a amenințat pe Nicolae Rațiu, fiului celebru Ion Rațiu, pe care l-a făcut „retardat”.