Actual Diverse

Polițiștii, șocați de ce a putut să-i facă o femeie soțului ei, înainte de a se sinucide

Polițiștii, șocați de ce a putut să-i facă o femeie soțului ei, înainte de a se sinucide

O descoperire macabră, într-o localitate de lângă Madrid. Un cuplu căsătorit a fost găsit mort, luni, în localitatea madrilenă Fuenlabrada.

Descoperire macabră într-o localitate de lângă Madrid. Polițiștii au fost șocați când au aflat de ce au în față două cadavre

Potrivit primelor informații de la fața locului, femeia în vârstă de 54 de ani și-a otrăvit partenerul, în vârstă de 64 de ani, cu înălbitor și apoi și-a luat singură viața.

Faptele s-au petrecut în locuința în care locuiau împreună, în localitatea Calle Islandia din Spania, iar cadavrele au fost găsite de personalul medical de la 112, după un apel al copiilor, îngrijorați de lipsa de răspuns a părinților lor. Ambii sunt cetățeni spanioli, după cum au spus oameni legii spanioli, citați de media locală.

Povestea tristă a începutului de an a fost redată într-un tweet al reprezentanților 112, șocați și ei de cele întâmplate.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia a mai încercat să se automutileze în alte ocazii, ceea ce a trezit suspiciunile rudelor că s-ar fi putut întâmpla ceva tragic.

Intoxicația a fost cauzată de „înălbitor, produse chimice și medicamente”, deși autopsia va trebui să stabilească în ce cantități și în ce mod a ingerat bărbatul produsele care i-au curmat viața. Ambele cadavre se aflau în aceeași încăpere a casei, respectiv în dormitor.

În mod surprinzător, ea și-a luat viața spânzurându-se, un gest la care de obicei recurg bărbații. Înainte de a recurge la gestul halucinant, femeia a scris un bilet de adio.

Gema Izquierdo, șefa serviciului 112 de serviciu, a declarat presei că la sosirea unității, în jurul orei unu după-amiaza, „nu s-a putut decât să se confirme moartea celor doi”.

Nu se poate stabili când a avut loc crima până când experții criminaliști nu examinează cadavrele. La fața locului au fost prezenți și psihologi, care au fost nevoiți să îi trateze pe copiii cuplului pentru criză de anxietate.