Actual Diverse

Un hoț poreclit „El Batman” a fost arestat după mai multe jafuri în Sevilla și aceasta pentru că s-a îmbrăcat ca eroul din film

Un hoț poreclit „El Batman” a fost arestat după mai multe jafuri în Sevilla și aceasta pentru că s-a îmbrăcat ca eroul din film
RV/retetesivedete

De mai multă vreme, poliția spaniolă căuta un hoț care a jefuit mai multe locații în orașul Sevilla din Spania. Dacă nu ar fi ieșit îmbrăcat pe stradă în costumul lui Batman, probabil că oamenii legii spanioli nu l-ar fi găsit niciodată.

Un hoț poreclit „El Batman” a fost arestat după mai multe jafuri în Sevilla și aceasta pentru că s-a  îmbrăcat ca eroul din film

Poliția națională spaniolă a anunțat miercuri, 16 noiembrie 2022, că l-a reținut pe ”El Batman de Dos Hermanas”, care ar fi jefuit trei unități din orașul Sevilla Dos Hermanas, complet îmbrăcat în negru și purtând o mască pe față, exact ca eroul din filmul cu același nume.

Ofițerii îl urmăreau pe suspect de aproximativ două săptămâni, după ce a avut loc un jaf într-o brutărie din municipiul sevillan, precum și în alte două localuri publice.

Printre alte presupuse infracțiuni, la primele ore ale dimineții, suspectul a intrat în brutăria de pe strada Berruguete, în cartierul La Moneda, din același oraș spaniol, îmbrăcat în întregime în negru și purtând masca lui Batman, în timp ce avea în mână un pistol.

Pe Twitter a fost publicată locația pe unde acționa ”Batman” de Sevilla.

Deținutul este acuzat în prezent de mai multe infracțiuni, cel puțin una dintre ele pe strada Isaac Peral din localitate, relatează El Correo.

La brutărie, după o luptă cu vânzătorul, suspectul ar fi luat cât a putut din casa de marcat, deși, când a început să fugă pe stradă, a scăpat o mare parte din banii pe care îi furase.

O investigație a fost demarată de către ofițerii Unității de infracțiuni specializate și violente din cadrul poliției din Dos Hermanas, care l-au localizat pe presupusul hoț în zona de sud a municipalității din Sevilla.

Bărbatul a fost arestat preventiv până la proces, iar presupușii săi complici sunt cercetați în libertate.