Lifestyle

Un internaut povestește ce gust are mâncarea la noul McDonald’s din Rusia

Un internaut povestește ce gust are mâncarea la noul McDonald’s din Rusia
Foto. EVZ/Mirko Vitali | Dreamstime.com

Au existat mai multe variante de nume, dar se vede că l-au ales pe cel mai simplu. Luat individual, ”vkusno” înseamnă gustos, iar ”tochka”, se traduce ca ”punct”. Ca și expresie, celor două cuvinte le poate fi dată traducerea ”gustos și atât”. Dar rămâne întrebarea, ce gust o avea mâncarea.

„Vkusno i tochka”, adică ”Gustos și atât”. Un internaut povestește ce gust are mâncarea la noul McDonald’s

Un reporter rus, cunoscut ca fiind deosebit de activ pe platforma YouTube, a vizitat un restaurant McDonald’s, în varianta nouă, la Moscova. Acesta, după ce a mâncat în locația dată, a ținut să povestească despre experiența sa culinară.

Pe scurt, el spune că mirosul și gustul mâncării sunt diferite, potrivit Business Insider.

Într-un videoclip de pe YouTube-ul rusesc Redaktzia, un reporter s-a întâlnit cu proprietarul restaurantului, Alexander Sysoev, pentru a încerca mâncarea, dar și băutura de la „Vkusno i tochka”.

Prima impresie contează. Imediat ce a intrat în locația dată, reporterul a simțit că mirosul vechi a dispărut. Nimic nu amintește de ceea ce a fost cândva. Apoi, a observat că ambalajul produselor este cu totul altul.

Ambalajul unor produse este alb simplu, sau alb, cu doar un strop de culoare și numele produsului. La Mc Fish cutia este ciudată, după cum au povestit vizitatorii.

Chiflele nu sunt la fel de pufoase, fiind de această dată mai rigide. Noii cartofi prăjiți, vizual, sunt la fel, dar gustul diferă. Ei nu mai sunt nici așa sărați cum erau înainte și nici, crocanți. Murăturile din hamburger și cheeseburger au dispărut. Coca-cola este mai puțin carbogazoasă și seamănă cu varianta zero, fără zahăr.

Meniul a fost în mare parte același, cu câteva excepții notabile: au dispărut Happy Meals, Big Mac și McFlurry.

Proprietarul noului Mc rusesc a povestit YouTuber-ului că Rusia nu prea are carne de vită și din acest motiv nu i-a rămas decât să aducă din import aceasta, pentru renumitul hamburger. Cu puii a fost mai ușor să îi găsească în Rusia. În schimb, condimente sunt aduse de peste tot, din întreaga lume.

În concluzie, nimic nu mai seamănă cu ce a fost. Este schimbat numele, interiorul restaurantului, precum și gustul original, acesta fiind și scopul rușilor dealtfel.