Lifestyle

Un mesaj emoționant după moartea legendarului actor canadian cunoscut din Dosarele X

Un mesaj emoționant după moartea legendarului actor canadian cunoscut din Dosarele X

Michael Kopsa, legendarul actor canadian din Dosarele X și Smallville, a murit duminică, în ultima zi de weekend, după cum a confirmat fosta sa soție, care a scris pe pagina ei de socializare un mesaj emoționant pe care îl vom reda în cele ce urmează.

Un mesaj emoționant după moartea legendarului actor canadian cunoscut din Dosarele X, Michael Kopsa

Legendarul actor canadian din Dosarele X și Smallville, Michael Kopsa, a murit din cauza complicațiilor unei tumori cerebrale.

Potrivit fostei sale soții Lucia Frangione și după cum a anunțat public miercuri, 26 octombrie, Bang Showbiz, actorul a decedat duminică.

Ea a scris pe Twitter un mesaj emoționant:

Îmi vei lipsi cu desăvârșire, dragul meu prieten și co-părinte. Marele Michael Kopsa, prietenul meu drag și tatăl copilului meu, Nora, s-a stins din viață la 23 octombrie 2022 din cauza unei tumori cerebrale. A fost un incredibil actor de teatru și de film, actor de voce, tâmplar, muzician și pictor. Cel mai important, a fost un activ tată iubitor”.

După cum se înțelege din mesajul demai sus, Kopsa, care a obținut o diplomă în arte și științe la Universitatea din Toronto, lasăîn urma sa o fiică adolescentă, Nora, pe care a avut-o cu fosta sa soție.

Mulți i-au adus un omagiu actorului, inclusiv colegul său actor de voce Peter Kelamis, care a scris: „Am pierdut un prieten astăzi. Mulți dintre noi l-au pierdut. Un prieten care a fost admirat și iubit. Voi prețui mereu amintirile din timpul orelor de actorie împreună. A fost întotdeauna grozav să faci scene vizavi de acei ochi pătrunzători și de vocea sa impunătoare”.

Și aceasta deoarce vocea celebrului actor a fost auzită, de asemenea, în multe jocuri video, dar și în rolul Bestiei din filmul „X-Men: Evolution” din 2000.

Rolurile din filmele care l-au făcut celebru și vocea înregistrată vor dăinui peste veacuri, ca la toți marii actori ai lumii, inclusiv cei dragi din România, care au plecat și ei de asemenea acolo unde se spune că nu este ”nici durere, nici întristare, ci viață fără de moarte”.