Info Actual

Info Actual > Politică > Un nou dosar al lui Dragnea se întoarce la DNA. Ar putea primi ani grei de pușcărie
Politică

Un nou dosar al lui Dragnea se întoarce la DNA. Ar putea primi ani grei de pușcărie

Un nou dosar al lui Dragnea se întoarce la DNA. Ar putea primi ani grei de pușcărie

Un nou dosar al lui Dragnea se întoarce la DNA. Acuzațiile procurorilor sunt extrem de grave pentru Liviu Dragnea, fostul șef PSD. Fostul politician ar putea primi ani grei de pușcărie. Avocata fostul președinte al Camerei Deputaților, Flavia Teodosiu, a spus totul, la ieșirea de la DNA.

Liviu Dragnea este acuzat de trafic de influenta. Acesta și-ar fi folosit influența pentru numirea unui consul la Bonn pentru ca respectivul la rândul sau să iși folosească influenta pentru ca Dragnea sa fie invitat la Casa Alba.

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat joi de la penitenciarul Rahova la sediul DNA pentru a da declarații procurorilor.

George Maior, martor într-un dosar care vizează vizita în SUA a fostului lider PSD

Pe 10 septembrie 2019, George Maior, ambasadorul României în SUA și fostul director SRI, a declarat la ieșirea din sediul DNA, că a fost chemat în calitate de martor într-un dosar care vizează vizita în SUA a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Maior a spus că discuția a fost „plăcută”, notează capital.ro.

„În calitate de martor în legătură cu dosarul vizitei fostului președinte al Camerei Deputaților în SUA. Demult timp voiam să vin, discuție forate plăcută cu domnii procurori. Dosarul este în procedură, nu pot oferi detalii, dar discuția foarte plăcută”, a declarat Maior la ieșirea din sediul DNA. „Ce informații există, am dat”, a declarat Maior.

Fostul director SRI a fost întrebat dacă a deschis un dosar în legătură cu vizita în SUA a politicianului: „Domnul Dragnea putea să zică orice. Discuția foarte plăcută in calitate de martor, mâine mă întorc în SUA”.

George Maior a precizat că nu a fost implicat în organizarea vizitei în America și nici ambasada: „Ca martor, poți să spui multe despre contextul unei vizite”.

Întrebat cum vede protocoalele încheiate de SRI, Maior a spus că sunt un lucru bun: „Așa consider”.