Diverse

Un șofer care a zburat prin geamul mașinii, filmat cu camerele de supraveghere din trafic

Un șofer care a zburat prin geamul mașinii, filmat cu camerele de supraveghere din trafic
Captura Video

Incredibil, dar adevărat. Un eveniment rutier grav s-a produs după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, în localitatea Ovidiu, pe sensul giratoriu, la intersecție cu A4.

Un șofer care a zburat prin geamul mașinii, filmat cu camerele de supraveghere din trafic. Imaginile sunt șocante

Imaginile filmate în noaptea din acest weekend nu se recomandă celor care sunt sensibili deoarece sunt de-a dreptul șocante. Un eveniment rutier grav s-a produs după miezul nopții, în localitatea Ovidiu, sensul giratoriul intersecție cu A4.

Accidentul îngrozitor a fost suprins de camerele de supraveghere. 

Șoferul se află acum în stare gravă având șanse minime de supraviețuire. Din impactul cu sensul giratoriu, șoferul a zburat prin parbriz,  s-a oprit intr-o mașină parcată în peco. S-a înfipt cu capul în roata acelei mașini, după cum a descris incidentul presa locală, Ziua de Constanța.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei staţii GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat.

După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare”, a transmis și IPJ Constanţa.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, grav lovit, în vârstă de 42 de ani, a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Nu se cunosc deocamdată amănunte legate de viteza cu care se deplasa autovehiculul în trafic sau dacă șoferul se afla sau nu sub inflența băuturilor alcoolice sau alte substanțe. Deși în accident a fost avizată și stația peco, nu a fost raportat niciun alt incident sau persoană rănită.

Poliția a deschis dosar pe cazul dat și face cercetări, în continuare, pe această temă.