Actual Diverse

Un tânăr polițist a comis-o! A dat foc mașinii unui localnic, iar acum este sub arest

Un tânăr polițist a comis-o! A dat foc mașinii unui localnic, iar acum este sub arest
bzb.ro

În localitatea Remetea Chioarului, din județul Maramureș, un polițist a fost reţinut pentru distrugere prin incendiere și urmează să fie prezentat Instanței de Judecată.

Un tânăr poliţist, în vârstă de 24 de ani, angajat în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureş, a fost reţinut pentru distrugere prin incendiere a unui autoturism.

Polițistul are o vechime de aproape patru ani în poliție

Agentul de Poliţie, din Remetea Chioarului, Maramureș, cu o vechime de nici patru ani în sistem, a fost dus, miercuri, 9 noiembrie 2022 în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureş după ce acesta ar fi incendiat autoturismul unui localnic.

Agentul, polițist la Poliția comunei Remetea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean a fost reținut pentru 24 de ore

”Ieri, 9 noiembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic, într-un dosar instrumentat de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, acesta urmând să fie prezentat Tribunalului Maramureş, cu propunere de arestare preventivă”, a anunţat, joi, 10 noiembrie 2022, Inspectoratul de Poliție Județean Maramureş.

Când a avut loc incidentul

Incidentul descris anterior s-a petrecut în vară, însă abia acum criminaliştii au reuşit să probeze activitatea infracţională a colegului lor.

De la bani pornesc multe…

Se pare că totul ar fi pornit de la o datorie de aproximativ 3.000 de euro, bani pe care proprietarul maşinii nu i-ar fi restituit poliţistului.

Și ca urmare a celor întâmplate, tânărul polițist va avea de suferit

Agentul urmează să fie prezentat azi, 10 noiembrie 2022, instanţiei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În acest caz, cercetările vor continua

În cauză, Serviciul de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, iar la finalizarea acestora dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.