Actual International

Unde a înmormântat-o Donald Trump pe fosta soție, Ivana. A ales acel loc doar pentru scutiri de taxe

Unde a înmormântat-o Donald Trump pe fosta soție, Ivana. A ales acel loc doar pentru scutiri de taxe

Donald Trump şochează din nou. De această dată prin decizia privind locul unde a decis s-o înmormânteze pe Ivana Trump, prima sa soţie. Ivana Trump a fost înmormântată pe terenul de golf al fostului ei soț, Donald Trump, în Bedminster, New Jersey, scrie presa americană. Fosta soție a lui Donald Trump a murit pe 14 iulie, la vârsta de 73 de ani, iar New York Post a publicat fotografii cu locul unde a fost înmormântată.

Unde a înmormântat-o Donald Trump pe fosta soție, Ivana. A ales acel loc doar pentru scutiri de taxe

După cum se vede în fotografii, flori albe și o placă cu numele, prenumele, data nașterii și decesul Ivanei Trump marchează mormântul proaspăt acoperit.

Presa americană relatează că mormântul se află într-un loc unde jucătorii nu îl pot vedea în timp ce sunt angrenaţi în partidele de golf, în jurul mormântului existând tufişuri și copaci înalți.

O altă sursă declarase cu mai multe zile în urmă pentru New York Post că Ivana Trump a fost îngropată „nu departe de clădirea principală a clubului”.

„Au o zonă privată cu iarbă. Mormântul este marcat doar cu o bucată de granit foarte discretă, cu numele ei gravat pe ea”, a spus sursa.

Donald Trump a proiectat încă de la început pe această proprietate un cimitir cu 10 locuri

În 2017, Donald Trump a schițat planurile de a construi un cimitir cu 10 terenuri pentru membrii familiei, care să aibă vedere la prima gaură a terenului de golf, a scris Washington Post. De altfel, Trump a spus în trecut că vrea și el să fie îngropat acolo.

Cu toate acestea, acum au apărut acuzații conform cărora Trump a ales să-și îngroape fosta soție la clubul de golf pentru a profita de scutirea de taxe pentru cimitir.

„Am fost sceptic cu privire la zvonurile că Trump și-a îngropat fosta soție în acel pământ trist de pe terenul său de golf din Bedminster doar pentru scutiri de taxe. Am verificat IRS-ul din New York și oameni buni… asta înseamnă triplă evaziune fiscală. Impozitul pe proprietate, pe venit și pe vânzări, toate evitate”, a semnalat profesorul de sociologie din Dartmouth, Brooke Harrington.

Terenul de golf din Bedminster, New Jersey, al lui Donald Trump este o proprietate care mai demult i-a aparţinut lui John Delorean, fondatorul celebrei companii auto DMC.

Ce are special acest teren? Este locul preferat al lui Donald Trump pentru petrecerea vacanţelor de vară.

Ivana Trump şi-a organizat nunta pe proprietatea de golf, unde acum este înmormântată mama sa

Proprietatea a fost cumpărată în 2002 pentru o suma ce se vehiculează a fi în jurul sumei de 35 de milioane de dolari. La capitolul acesta, Trump a fost mereu secretos şi a dat adesea informaţii diferite.

Proprietatea nu avea iniţial terenuri de golf, însă cu ajutorul lui Tom Fazio (una dintre somităţile lumii de design de terenuri de golf), s-au amenajat 2, unul deschis în 2004 şi celalalt 4 ani mai târziu. Ambele găzduiesc acum importante competiţii de golf.

În urmă cu cinci ani, publicaţia Golf Digest îl declara căştigător pe Donald Trump, cu un punctaj de aproape patru ori mai bun ca al lui Barack Obama. Pe de altă parte, golful pare să fie sportul preferat pentru toată familia Trump. Ivanka, fiica cea mare a fostului preşedinte, a demonstrat că poate mânui crosa cu dibăcie, chiar dacă este îmbrăcată în rochie şi poartă pantofi cu toc.

În 2009, fiica lui Donald şi a Ivanei Trump, Ivanka Trump, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, chiar pe această proprietate din New Jersey.