Actual Diverse

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali din România s-a pozat pe malul Mării. Internauții i-au spus că arată ”ucigaș” de bine

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali din România s-a pozat pe malul Mării. Internauții i-au spus că arată ”ucigaș” de bine

De obicei fetele își fac fotografii în ipostaze diferite, la malul Mării. Dar iată că mai sunt doritori de vedetism și nu oricare, ci unii care deja au un nume și prenume, precum personajul bine cunoscut în spațiul public, virtual, dar și real.

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali din România s-a pozat pe malul Mării. Internauții i-au spus că arată ”ucigaș” de bine

Marius Csampar este unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România. În aceste zile, personajul celebru a mers la Mare, printr-un program al Primăriei Balotești. Bărbatul se bucură de atenția internauților, unde a primit numeroase aprecieri.

Iată ce au scris internauții pe rețeaua de socializare, unde Marius Campar are fani ”fără număr”.

„Arătați ucigător de bine”/ „Vă dorim o vacanță criminală” / Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni” / „Pozele sunt criminale” / „O priveliște criminală” / „Ești mortal, Mariuse”…  au comentat fanii de pe internet.

Nici Marius Csampar nu se lasă mai prejos și spune urmăritorilor săi ce face și care este viața lui, pas cu pas.

„Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineață până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România se bucură, acum, de libertate. Csampar a primit un job, cu ajutorul Primăriei, iar în timpul liber este vedetă pe rețelele sociale, unde după cum se vede nu duce lipsă de admiratori.

Marius Csampar se află în Eforie, printr-un program al Primăriei Balotești.

Cum a scăpat Marius de 99 de ani de închisoare

Evenimentul Zilei a publicat, pe larg, povestea lui Marius Csampar în varianta spusă chiar de el – click aici.

A ieșit pe poarta pușcăriei după 22 de ani de detenție. Probabil că nu are remușcări, așa cum spunea că nu are nici în urmă cu 10 sau 8 ani. Nu va trebui să privească în ochi rudele victimelor sale. Cele 6 persoane pe care le-a ucis fie erau bătrâni, fie boschetari, toți fără familie. Lui Marius Csampar i-a plăcut mereu să povestească de ce, dar mai ales cum le-a curmat viața.

Un alt material documentat Evenimentul Zilei ne șochează cu informațiile pe care le oferă:

Unul dintre cei mai sângeroși criminali în serie ai României, supranumit Râmaru 2, a fost pus în libertate, deși era condamnat la 99 de ani de închisoare. Judecătorii au dat dovadă de clemență, deși individul a omorât șase oameni.

Criminalul, Marius Csampar, a fost eliberat din închisoare după 22 de ani, pentru bună purtare, după ce a făcut cerere de liberare condiționată. Supranumit și „vânătorul de oameni”, el s-a aflat pentru a treia oară în fața comisiei, convingându-i membrii că merită să iasă din închisoare deoarece a participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate. Reportajul pe larg, click aici.

De la criminalul în serie la vedeta ”criminală” pe Tik Tok. No comments.

Foto: captura video Tik Tok