Actual

USR bagă capul în poză, iar deputatul Aurel Bălăşoiu îşi joacă penibil, ultima carte: Nu sunt eu acolo. Nu îmi dau demisia

USR bagă capul în poză, iar deputatul Aurel Bălăşoiu îşi joacă penibil, ultima carte: Nu sunt eu acolo. Nu îmi dau demisia

Chiar dacă fotografiile arată clar că el este, deputatul Aurel Bălăşoiu insistă să spună că nu el este cel gol şi, mai mult, anunţă că nu îşi va da demisia. Insistă să spună că nu îl cunoaşte pe tânărul din fotografii şi completează afirmând că totuşi nu pare minor.

USR bagă capul în poză, iar deputatul Aurel Bălăşoiu îşi joacă penibil, ultima carte: „Nu sunt eu acolo. Nu îmi dau demisia”

Deputatul Aurel Bălăşoiu a declarat, duminică, la Antena 3, despre imaginile compromiţătoare care au fost difuzate în presă şi care au dus la excluderea lui din PSD, că nu este el în acele imagini şi nici nu îl cunoaşte pe tânărul din fotografii.

„Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat şi drept dovadă că aşteptăm să vedem soluţia care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu ştim nimic, ce e în spate, absolut nu poţi să vorbeşti”, a spus deputatul, despre imaginile care i-au adus excluderea din PSD.

Deputatul mai afirmă că nu îl cunoaşte pe tânărul din imagini.

”Nu (nu îl cunosc pe tânărul din fotografii – n.r.) şi oricum nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele”, spune el.

”Nu sunt eu acolo (în acele fotografii cu tentă sexuală- n.r.), ăsta e punctul meu de vedere”, a declarat duminică Aurel Bălăşoiu, în exclusivitate, la Antena 3 CNN.

Deputatul exclus din PSD a spus că nu îşi va da demisia şi din poziţia de parlamentar.

”Nu puteam eu să impun decizia”, a mai spus alesul despre decizia luată de conducerea partidului.

Conducerea PSD a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu şi că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine

Social-democraţii nu precizează motivul excluderii, dar precizează „că nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”.

După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul. Întrebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a declarat că nu recunoaşte.

Primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi îi retrage distincția “Câmpulung 500”

Ca să intre şi ei în poză, USR prin voce purtătorului de cuvânt, Ionuţ Moşteanu îl întreabă pe liderul PSD Marcel Ciolacu dacă are de gând să facă ceva şi menţionează că în PSD Argeş este al doilea astfel de caz în doar ultimele luni, după ce alt primar, Mihai Georgescu din Călineşti, şi-a folosit abuziv funcţia în scopuri sexuale. Numai că întrebarea sa vine cu mult după ce Ciolacu a anunţat excluderea din partid a lui Bălăşoiu.

La rândul său, primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi a anunțat pe Facebook, că îi retrage distincția “Câmpulung 500”.

„Am decis retragerea medaliei “Câmpulung 500” deputatului PSD Aurel Bălășoiu, decernată cu ocazia festivității oficiale “Zilele Câmpulungului” de anul acesta. Motivul: scandalul sexual în care este implicat acesta. Medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare și recunoaștere. Deputatul PSD nu o merită. Așa că va trebui să o înapoieze”.