Showbiz

Veste așteptată de toți fanii Deliei. Artista a anunțat pe pagina de Instagram o colaborare muzicală cu Killa Fonic

delia

Pagina de Instagram a Deliei s-a umplut de comentarii și aprecieri, asta după ce artista a anunțat o colaborare muzicală cu Killa Fonic. Fanii celor doi artiști au fost încântați de anunț, fiind convinși că proiectul special dintre cei doi va duce la adevărate hituri.

Veste așteptată de toți fanii Deliei. Artista a anunțat pe pagina de Instagram o colaborare muzicală cu Killa Fonic

După numărul mare de comentarii de pe pagina de Instagram a Deliei, se pare că această asociere dintre artiști era așteptată de multă vreme de către fani, încântați de anunț. Cunoscută pentru modul în care își promovează colaborările, Delia pur și simplu și-a încântat fanii cu anunțul făcut recent.

Având peste două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina oficilală de Instagram, artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie sau un videoclip. Fără să ofere prea multe detalii, viitoarea colaborare dintre cei doi artiști a fost anunțată printr-o simplă fotografie, care este suficientă pentru cei care îi urmăresc.

Killa Fonic este un artiste extrem de îndrăgit de publicul tânăr și vine pe piață cu o abordare fresh a muzicii și cu elemente de noutate, nu e de mirare colaborarea sa cu Delia, având în vedere că amândoi sunt doi artiști cu apariții explozive.

Delia Matache, cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia, este o cântăreață, compozitoare, dansatoare, vedetă de televiziune și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor România și a emisiunii iUmor.

În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume.

În anul 2015, a lansat albumul de studio Pe aripi de vânt, album ce poartă numele hit-ului care a fost #1 pentru 21 de săptămâni în topul „Media Forest”. În martie 2015, Delia susține primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert cu toate locurile vândute. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat, patru ani consecutivi, dar și singurul jurat cu studii muzicale. Mai multe din piesele sale devin hituri în 2015, Delia fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală și showbiz-ul românesc.