International

Încă o dispariție dureroasă pentru fanii serialului Seinfeld. Actrița s-a stins în somn

Încă o dispariție dureroasă pentru fanii serialului Seinfeld. Actrița s-a stins în somn

Vești triste pentru iubitorii sitcomului „Seinfeld”. Celebra Liz Sheridan, mama lui Jerry din serial, a murit în somn, vineri, la vârsta de 93 de ani. Aceasta a avut un rol memorabil în serialul amintit anterior.

Liz Sheridan s-a stins din viață din cauze naturale, în somn!

Potrivit The Hollywood Reporter, Sheridan a murit în somn, din cauze naturale, în locuința din New York. În urmă cu cinci zile și-a serbat aniversarea.

Sheridan a apărut în rolul Helen Seinfeld, pensionara din Boca Vista West, Florida („Cum ar putea cineva să nu-l placă?”, spune ea, referindu-se la fiul ei), în toate cele nouă sezoane ale sitcomului de la NBC.

Jerry Seinfeld i-a adus un omagiu actriței pe reţelele de socializare:

„Liz a fost întotdeauna cea mai dulce şi mai drăguţă mamă de la TV pe care şi-o putea dori un fiu. De fiecare dată când a venit în serialul nostru, a fost cel mai plăcut sentiment pentru mine. Sunt atât de norocos că am cunoscut-o”, a declarat îndrăgitul actor de comedie.

Jerry Seinfeld și Liz Sheridan

Ea şi-a făcut debutul pe ecran într-un episod din „Kojak” în 1977 şi a continuat să lucreze la alte seriale TV, inclusiv „Archie Bunker’s Place”, „St. Elsewhere”, „One Day at a Time”, „Newhart”, „Moonlighting”, „Herman’s Head”, „Family Ties”, „Hill Street Blues”, „Empty Cuib” şi „Life with Louie”.

În cartea ei „Dizzy & Jimmy: My Life With James Dean: A Love Story”, publicată în 2000, Sheridan – supranumită Dizzy încă din copilărie – a scris despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu actorul, când ambii îşi începeau cariera în industria de divertisment, la începutul anilor ’50, în New York City.

Sheridan a fost căsătorită cu trompetistul de jazz şi scriitorul Dale Wales din 1985 până la moartea lui în 2003. Au fost împreună din 1960 şi au o fiică.

La începutul acestei luni, pe 2 aprilie, se stingea din viață Estelle Harris!

Decesul actriței Liz Sheridan vine la puțin timp după ce a murit și mama lui George din serialul Seinfeld.

Aceasta a interpretat rolul Estellei Costanza, mama lui George, din serialul de succes Seinfeld:

„Ea este mama pe care toată lumea o iubește, chiar dacă este o pacoste”, spunea Harris în 1998, pentru Pittsburgh Post-Gazette.