Diverse

Veste bună pentru români. Elon Musk caută angajați chiar și din țara noastră. Iată ce posturi sunt disponibile

Veste bună pentru români. Elon Musk caută angajați chiar și din țara noastră. Iată ce posturi sunt disponibile

După ce a dat afară aproape toată echipa, Elon Musk a realizat că nu mai are cu cine să lucreze și acum face din nou angajari. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească cei care urmează să fie selectați.

Prețul acțiunilor companiei Tesla Motors au scăzut cu peste 50%, dar Elon Musk nu se sperie de nimic, dovadă că acum a anunțat că face angajări. Și românii pot fi norocoși să lucreze pentru miliardarul care va organiza la București un eveniment în vederea angajării de specialiști. Evenimentul de recrutare Batch Day, va avea loc pe data de 13 decembrie 2022, între orele 16:00 și 19:00.

Vor avea loc interviuri pe loc

„Echipa noastră de recrutare găzduiește o zi dedicată celor care vor să se angajeze (Applicant’s Day) pe 13 decembrie, de la 16:00 la 19:00, în care aplicanții vor avea oportunitatea să întâlnească echipa noastră locală de recrutare, să afle despre posturile disponibile și să participe la interviuri pe loc”, se arată într-un comunicat al companiei americane.

Ce posturi sunt disponibile în companie și care este condiția esențială pentru a participa la concurs

E de la sine înțeles că nu oricine poate fi angajat la compania lui Elon Musk, ci doar cei mai spun specialiștii în mai multe domenii.

Posturile disponibile sunt Service Manager, Mobile Service Technician, Parts Advisor, Operations Specialist, respectiv Tesla Sales Expert. Prima condiția pentru ca o persoană să poată participa la concurs este cunoașterea foarte bine a limbii engleze. De altfel, evenimentul se va desfășura, în engleză, iar CV-ul trebuie făcut tot în această limbă.

Tesla a făcut angajări și în vară

Este pentru a doua oară când Tesla a apelat la specialiști din România, compania venind în România și în luna august. Atunci reprezentanții au avut nevoie de un director de service care să fie responsabil de „furnizarea unei experiențe de service excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Dar și de un consilier de vânzări care să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă” şi un coordonator al operațiunilor care să asigure livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari, conform informațiilor oferite de dailybusiness.ro.