Info Actual

Info Actual > Politică > Vicepreședintele Mike Pence este în carantina? Casa Alba a dezmințit zvonurile
Politică

Vicepreședintele Mike Pence este în carantina? Casa Alba a dezmințit zvonurile

Vicepreședintele Mike Pence este în carantina?  Statele Unite au înregistrat cel mai mic număr de decese zilnice din cauza COVID-19 din luna martie, anume 776. Totuși, ei rămân țara cu cele mai multe decese, aproape 80.000. Casa Albă a dezmințit zvonurile potrivit cărora însuși vicepreședintele Mike Pence ar fi în carantină, după ce o colaboratoare a sa a fost depistată pozitiv.

După ce aseară au apărut informații în media americană că vicepreședintele Mike Pence se autoizolează, după ce secretara sa de presă, Katie Miller, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, un purtător de cuvânt al lui Mike Pence a emis o declarație în care a arătat că vicepreședintele nu are planuri de a intra într-o carantină totală.

Devin O’Malley a spus că vicepreședintele Pence va menține în mod voluntar distanța față de alte persoane, conform recomandărilor centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor. Mike Pence a fost în mod repetat testat negativ, inclusiv ieri, pentru COVID-19, boala respiratorie cauzată de noul coronavirus, și plănuiește să fie astăzi la Casa Albă, a mai spus O’Malley.

Vicepreședintele Pence conducerea celula de criză a Casei Albe pentru răspunsul la coronavirus de mai bine de două luni, potrivit RRA.