Actual Politică

Victor Ponta: Cu ce corupți și oligarhi se luptă Maia Sandu și Kovesi?

Victor Ponta: Cu ce corupți și oligarhi se luptă Maia Sandu și Kovesi?

În ziua în care a anunțat că nu este interesată să candideze la președinția României, Laura Codruța Kovesi primește o replică destul de dură de la fostul premier Victor Ponta. Acesta scrie, pe Facebook, că Laura Codruţa Kovesi a „exportat dosariada” din România în Republica Moldova.

Victor Ponta: Cu ce corupți și oligarhi se luptă Maia Sandu și Kovesi?

Fostul premier Victor Ponta comentează ironic  vizita făcută de Laura Codruța Koveși, șefa EPPO, la Chișinău. Ponta spune că Koveși și președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, dau startul unei dosariade similare celei din România, dosariadă în care lupta cu corupția e o poveste.

“Se luptă doamna Kovesi și doamna Sandu cu  non stop ! Dar nu pot sa iasa pe strada in Chisinau ca le ia Cristi Rizea la fugareala  – vine repede din vila lui de milioane de Euro cu jeepurile lui de sute de mii ! Asa un circ e greu de imaginat chiar si pentru “dosariada” din Romania – exportata acum si in Moldova. Pai cu ce corupti si oligarhi se lupta Doamnele “de fier” Sandu si Kovesi – daca un papagal condamnat definitiv le mascareste in fiecare zi la Chisinau – si toata lumea se face ca ploua . Vai ce se mai jeluiesc “focile” si “anticoruptii” : ca Udrea, ca Oprescu , ca Bica … – dar de Rizea nu ati vazut ca tac toti chitic ? Eu nu stiu – dar dvs cu ce credeti ca o are la mana Rizea pe Kovesi din moment ce toata lumea tace asa ? De ce nu au curaj sa il aduca in Romania ? De ce Ministrul Predoiu tot anunta cum face demersuri pt extradari in Italia sau Grecia – dar nu zice nimic de Moldova ? De ce mereu avem doua masuri – si la unii se aplica ceva si la altii nu? O sa aflam vreodata adevarul ?, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Maia Sandu i-a cerut Laurei Kovesi să o ajute cu confiscarea averilor oligarhilor fugari de la Chișinău.