Lifestyle

Victoria l-a băgat în spital. Coșmarul de la „Chefi la cuțite”. Ce au spus medicii

Victoria l-a băgat în spital. Coșmarul de la „Chefi la cuțite”. Ce au spus medicii

Nimeni nu se aștepta ca bucuria de nedescris care a urmat după aflarea câștigătorului de la competiția culinară „Chefi la cuțite” să se termine la spital.

Ionuț Belei, câștigătorul celei de-a opta ediții a emisiunii concurs „Chefi la cuțite” a ajuns de urgență la spital.

Ionuț Belei a ajuns la spital

În urmă cu câteva ore, concurentul din echipa lui Sorin Bontea a mers la aeroport, pentru a pleca acasă, la Cluj. Din nefericire, nici nu a apucat să urce în avion, căci, i s-a făcut foarte rău, iar cei aflați pe aeroportul Otopeni au chemat de urgență salvarea!

Fiindu-i rău, Ionuț Belei a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, unde a ajuns pe mțna medicilor.

Aici, Ionuț a fost testat pentru testul COVID-19 și, din fericire, acesta a ieșit negativ.

După ce a aflat că este câștigător, bucuria a fost de nedescris. Numai că, la scurt timp s-a confruntat cu dureri cumplite în zona pieptului, iar cadrele medicale s-au temut că, de fapt, ar fi vorba despre o afecțiune cardiacă.

În cele din urmă, se pare că Ionuț Belei a avut un doar un junghi toracic, cauzat de oboseală şi efort.

Ionuț Belei și-a văzut visul

Imediat după ce s-a anunțat marele câștigător Chefi la cuțite, Ionuț Belei le-a transmis tuturor un mesaj de mulțumire pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul întregului concurs.

Cât privește pe chef Sorin Bontea, emoțiile l-au copleșit complet, mai ales după ce a auzit cuvintele de laudă venite din partea lui Ionuț Belei.

„Nu știu ce să zic, e cel mai tare premiu din viața mea. E fenomenal, e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat în viață. Chef Sorin îți mulțumesc din suflet și din inimă că m-ai ales în echipa ta.

Amândoi suntem câștigătorii sezonului 8 și întreaga echipă cu care am lucrat astăzi. Noi toți suntem câștigători, nu sunt doar eu, fără ei nu făceam nimic”, a spus Ionuț Belei la Chefi la Cuțite, potrivit cancan.ro