Actual

VIDEO. Ludovic Orban: „Garantez unitatea partidului și capacitatea de a câștiga toate bătăliile electorale din 2024”.

VIDEO. Ludovic Orban: „Garantez unitatea partidului și capacitatea de a câștiga toate bătăliile electorale din 2024”.

Ludovic Orban, președintele PNL, a susținut un discurs la Tulcea în cadrul alegerilor interne ale partidului. El le-a garantat membrilor liberali că dacă merg pe mâna lui PNL va câșiga toate bătăliile electorale din 2024.

„Mai e mult până la alegerile din 25 septembrie, aveți timp să analizați, să cumpăniți pe toate părțile. Mie nu-mi place să declar câștigătorul, văd că unii din echipa competitoare tot anunță victoria. Știți cum e, cine are convingerea că poate câștiga, nu clamează victoria de dimineața până seara”, a declarat Orban.

Președintele partidului susține, în acest context, că victoria se va obține pe 25 septembrie, ca urmare a decizie libere a ficărui delegat a PNL care va participa la Congres.

„Sigur că, uleori pare așa că mă duc la o cpnferință județeană, sala mă aplaudă și președintele  în concediu scrie o postare pe Facebook că susține echipa Cîțu. Să nu-și imagineze cineva că dacă președintele (organizației n.r.) a scris o postare că susțien echipa Cîțu, baza partidului, primarii, consilierii județeni, cei locali își schimbă părerea de pe o zi pe alta.”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a declarat membrilor PNL Tulcea

„Gândiți cu mintea voastră, analizați cu propriul discernământ și luați decizia pe care o considerați cea mai bună pentru PNL. Dacă mergeți pe mâna mea garantez unitatea partidului și capacitatea de a câștiga toate bătăliile electorale din 2024”.

La conferinţa de alegeri a PNL Tulcea a fost prezent și premierul Florin Cîţu. Acesta i-a felicitat, sâmbătă, , pe liberalii din acest judeţ, pe motiv că au „salvat România de un spion rus”, primul ministru făcând referire la un fost senator PSD de Tulcea, transmite HotNews.ro.

„Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, a susținut premierul.