Actual Lifestyle

VIDEO. Scandal pe pista Las Vegas Motor Speedway. Pilotul Nascar Bubba Wallace, acuzat de „ură față de asiatici”

VIDEO. Scandal pe pista Las Vegas Motor Speedway. Pilotul Nascar Bubba Wallace, acuzat de „ură față de asiatici”

Se pare că nu este prima dată când la o cursă pe pista de curse auto apar neînțelegeri între piloți, pe criterii etnice. Dar ceea ce s-a întâmplat duminică, 16 octombrie, le-a întrecut pe toate, altercația între doi piloți, care nu sunt la prima abatare, atingând acum apogeul.

VIDEO. Scandal pe pista Las Vegas Motor Speedway. Pilotul Nascar Bubba Wallace, acuzat de „ură față de asiatici”, în urma unei altercații

În Las Vegas Motor Speedway și în acest weekend au avut loc curse auto, care adună laolaltă toți pasionații de acest sport și nu numai. De această dată, evenimentul a fost umbrit de altercația care a avut loc între doi piloți, cunoscuți pentru devotamentul lor din teren.

Chiar în timpul cursei pentru cupa Nascar din Las Vegas Motor Speedway din seara zilei de duminică, 17 octombrie 2022, a avut loc un accident, urmat de o altercație între Bubba Wallace și Kyle Larson. Așa a apărut acuzația de „ură față de asiatici”. Toată disputa, transformată într-un adevărat scandal, s-a lansat în social media, fiind intens promovată.

„Opriți ura asiatică – Bubba Wallace trebuie să fie investigat”, a declarat Ian Miles Cheong în urma unui accident între Wallace și Larson, care a dus la lovirea lui Wallace în mașina sa.

„Bubba Wallace ar fi putut ucide pe cineva cu această cascadorie. Trebuie să fie îndepărtat din acest sport”, a adăugat el.

Un alt tweet al lui Cheong sună astfel: „Nu, nu, nu: Bubba Wallace, care a susținut în mod fals că cineva a atârnat un ștreang în garajul său anul trecut, îl atacă violent pe unul dintre singurii piloți asiatici din NASCAR. Violența împotriva asiaticilor trebuie să înceteze”.

O altă persoană a spus: „NASCAR ar fi bine să țină o conferință de presă în care ar denunța acțiunile rasiste, ar anunța o suspendare imediată de trei curse, ar retrage puncte și ar dona 1 milion de dolari către BLM.”