Info Actual > Diverse > Vizită din partea DNA! Marian Vanghelie și Daniel Tudorache au fost pe lista
Diverse

Vizită din partea DNA! Marian Vanghelie și Daniel Tudorache au fost pe lista

Vizită din partea DNA! Marian Vanghelie și Daniel Tudorache au fost pe lista

DNA în vizită acasă la Marian Vanghelie și la fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache.

În cursul zilei de 19 noiembrie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 38 de locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care două sunt entităţi aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.”, a anunțat joi DNA într-un comunicat de presă.

Printre persoanele fizice vizate de descinderi s-a aflat și Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1 care a anunțat ulterior că a fost vorba de o percheziție efectuată de oamenii legii în urma unei sesizări formulate de Clotilde Armand, cea care i-a luat locul în fruntea Primăriei Sector 1.

Din punctul de vedere al actualului primar al Sectorului 1, achiziţia de tablete pentru copii în contextul pandemiei nu era necesară. De altfel, Clotilde Armand a inceput prigoana totală împotriva tuturor angajaţilor primăriei care nu au “pupat inelul”. Revenind la percheziţie, am pus la dispoziţia organelor de anchetă tot ce mi s-a solicitat, însă nu s-a identificat nimic suspect. Nu sunt un om bogat, averea mea fiind familia şi onoarea. Nu am fost «ridicat», «dus la audieri», «reţinut» sau subiect al vreunei alte acţiuni spectaculoase şi nici nu mi s-a adus la cunoştinţă ca aş avea calitatea de “suspect” sau «inculpat» în vreun dosar.”, a precizat Daniel Tudorache într-o postare pe Facebook.

Da, am avut o percheziţie dimineaţă acasă. Procurorii mi-au spus că e un dosar care s-a lucrat in rem şi că e mandat de percheziţie. S-a luat ieri de la Tribunalul Bucureşti mandat şi au venit să facă o percheziţie. Mi-au făcut percheziţia. Nu am mai stat să vină avocaţii, că nu aveam nevoie. Le-am zis «Căutaţi ce vreţi” Nu avem nicio problemă. Ce vreţi dumneavoastră puteţi să căutaţi” Nu aştept să pierdem timpul cu avocaţii. Daţi-i drumul, dacă tot aţi venit”». Au terminat şi gata.”, a explicat Vanghelie pentru News.ro.