Info Actual > Social > Vlad Voiculescu, luat pe sus. Mesaj DUR: Există un prost mai mare decât ăsta?
Social

Vlad Voiculescu, luat pe sus. Mesaj DUR: Există un prost mai mare decât ăsta?

Vlad Voiculescu, luat pe sus. Mesaj DUR: Există un prost mai mare decât ăsta?

Vlad Voiculescu, luat pe sus. Ministrul Sănătății a generat isterie în România după ce a declarat că nu există vreun ordin care obligă la înmormântarea decedaților Covid goi, în saci sigilați. Culmea este că acel ordin există și este semnat de ministrul Sănătății.

Printre cei care au rămas oripilați de declarația halucinantă a lui Vlad Voiculescu se afla și Narcisa Iorga, care a trimis un mesaj dur pe marginea acestui subiect.

Vlad Voiculescu, luat pe sus. Mesaj DUR: ”Am crezut că mai prost decât Andrușcă nu există. A apărut Grindă. Apoi am zis că mai prost decât Grindă nu există. A apărut Vlad Voiculescu. Știți ce a făcut? A ieșit în ușa Ministerului Sănătății, cu preoți și pastori în spate, și a declarat că nu există niciun ordin al Ministerului Sănătății care obligă la înmormântarea decedaților Covid goi, în saci sigilați. Păi, și cum? De un an se înâmplă asta și nu există un ordin al ministrului Sănătății? Da, zice Vociulescu. Cum, domnule, păi și cum a fost posibil ca 25.000 de morți să fie înmormântați asa?

Narcisa Iorga: Există un prost mai mare decât ăsta?

”E o lipsă de bun simț elementar al celor care i-au obligat să facă asta”, zice Vlad Voiculescu, subliniind în mod repetat că nu există niciun ordin care să prevadă asta. A dat vina pe ăia de la pompe funebre, de parcă morgile și institutele de medicină legală ar fi ale Concordia, nu ale Ministerului Sănătății. A vorbit tot timpul că a fost o minciună, că alții sunt de vină, că de ce n-au citit ziariștii ordinul și de ce n-au spus la televizor că nu există obligația ca decedații Covid să fie înmormântați dezbrăcați. Și știți care e culmea? Că există un ordin semnat de ministrul Sănătății în care se prevede exact asta: decedații se dezinfectează și se sigilează fără haine. Deci, spuneți-mi dvs: există un prost mai mare decât ăsta?”, a scris Narcisa Iorga pe Facebook.