Actual International

Vladimir Putin a plecat în „vacanță” într-o locație secretă pentru a scăpa de haosul din orașele rusești

Vladimir Putin a plecat în „vacanță” într-o locație secretă pentru a scăpa de haosul din orașele rusești

Imediat după ce a vorbit în fața națiunii sale, discurs urmărit cu sufletul la gură de o întreagă planetă, Putin ar fi plecat într-o binemeritată vacanță de relaxare. Un motiv în plus ar fi ceea ce se întâmplă în mai multe orașe ale Rusiei, după anunțul privind încorporarea.

Vladimir Putin a plecat în „vacanță” într-o locație secretă pentru a scăpa de haosul din orașele rusești

Vladimir Putin ar fi plecat în „vacanță” într-o locație secretă de vacanță pentru a scăpa de haosul din orașele rusești în urma decretului său de mobilizare.

În ciuda dezmințirilor de la Kremlin, sâmbătă, 24 septembrie 2022, s-a dat confirmarea. Vladimir Putin a părăsit, într-adevăr, Moscova, miercurea trecută, la 21 septembrie, și s-a îndreptat spre o „vacanță” în reședința sa secretă de vacanță de pe malul unui lac.

Această afirmație a fost făcută de jurnalista independentă Farida Rustamova pe canalul său Telegram, care a declarat că a primit informația de la trei surse de încredere care cunosc programul lui Putin.

Se știe că Putin are o ”dacie” (casă de vacanță, în traducere) cu patru etaje în nordul regiunii Novgorod din țară, pe malul lacului Valdai. Videoclipurile care l-au arătat pe liderul rus întâlnindu-se cu oficiali au fost preînregistrate pentru a da iluzia că se află încă la Moscova, a adăugat Rustamova.

Se spune că „palatul” său luxos se află la jumătatea distanței dintre orașele Moscova și Sankt Petersburg, ascuns printre pădurile din dealurile Valdai.

Se crede că el a părăsit Moscova pe fondul haosului în creștere din orașele rusești în urma decretului său de mobilizare de miercurea trecută, 21 septembrie.

Un val de proteste a avut și are loc, în continuare, împotriva mobilizării în peste o duzină de orașe din toată Rusia de când a fost anunțat decretul președintelui privind mobilizarea a 300.000 de rezerviști pentru a fi trimiși în Ucraina.

Foto: arhiva