Lifestyle

Vladimir Putin, trădat de fina lui. Nașul a trimis agenții să o aresteze. Iată motivul

Vladimir Putin, trădat de fina lui. Nașul a trimis agenții să o aresteze. Iată motivul

Potrivit presei internaționale spune despre Ksenia Sobchak că este fina lui Vladimir Putin, lucru care nu a împiedicat-o să se ridice împotriva lui. După ce a criticat faptul că Rusia a invadat Ucraina, casa femeii în vârstă de 40 de ani a fost percheziționată. Ceva s-a întâmplat cu femeia.

Nimeni nu știe dacă Ksenia ar fi fost pusă în temă sau nu de cineva, însă se presupune că s-ar fi îmbarcat într-un zbor către Lituania, via Belarus, cu puțin timp înainte ca agenții să ajungă pe aeroportul Vnukovo-3 din Moscova ca să o aresteze. Potrivit informațiilor oferite de presa rusă, pentru a induce autoritățile în eroare, femeia ar fi cumpărat bilete pentru Dubai și Turcia, dar a ajuns în Lituania și de acolo în Belarus.

Conform informațiilor oferite de DW, când Rusia a invadat Ucraina, fina lui Putin ar fi primit cetățenie israeliană. Ministrul lituanian de Externe, Gabrielius Landsbergis, a explicat reporterilor că ”Doamna Sobchak în prezent nu este inclusă în nicio listă de sancțiuni a UE, Regatul Unit sau SUA”.

Ce l-a înfuriat pe Vladimir Putin

Până în acest moment nu se știe ce i-ar fi deranjat pe oficialii de la Kremlin încât să ajungă la conacul său și să-l percheziționeze. Se pare însă că ea ar fi fost anchetată penal pentru ”răspândirea de falsuri despre agențiile guvernamentale” pe un canal media și ar fi fost pasibilă de închisoare de până la trei ani.

Tatăl Kseniei a fost mentorul lui Putin

Potrivit Daily Mail, Putin, care ar fi botezat-o pe Ksenia, ar fi avut relații de ani buni cu tatăl femeii, Anatoli Sobchak, care a fost profesorul de drept și mentorul liderului de la Kremlin. De altfel, el l-a ajutat să intre în politică ca viceprimar al Sankt Petersburgului.

Multă vreme, Ksenia a fost vedetă de televiziune, apoi s-a implicat în politică și s-a alăturat protestelor masive anti-Putin de la Moscova în 2011-2012. Ulterior a devenit jurnalist de televiziune și activist de opoziție și l-a criticat de multe ori pe Putin.