Diverse

WC în fața blocului în cetatea de scaun a Țării Românești. Probleme cu canalizarea de peste 20 de ani

WC în fața blocului în cetatea de scaun a Țării Românești. Probleme cu canalizarea de peste 20 de ani

Lucrările de canalizare executate greșit de un instalator nepregătit le-a dat viața peste cap locuitorilor unor blocuri din fosta cetate de scaun a Țării Românești, Târgoviște. Oamenii nu mai au posibilitatea să mai tragă apa la baie, așa că unul dintre proprietari s-a gândit la o soluție salvatoare: o toaletă ecologică, care a fost așezată în fața blocului.

Pentru locuitorii care-și duc zilele în zona străzii Avram Iancu din Târgoviște, adică la câțiva pași de centrul orașului, a folosi toaleta a devenit doar un vis frumos. Aceștia s-au trezit în imposibilitatea de a trage apa la baie pentru că se inundă subsolul de la apele menajere. În plus, și reprezentanții de la DSP le-a interzis acest lucru. Oamenii au probleme cu canalizarea de 20 de ani, dar până acum nimeni nu s-a gândit să ridice un deget.

Au adus o toaletă ecologică în fața blocului

Unul dintre locatari, mai îndrăzneț din fire și cu spirit inventiv, s-a gândit să găsească o soluție care să îmbunătățească situația. În consecință, a cumpărat o toaletă ecologică, pe care a instalat-o în fața blocului. Și pentru ca totul să fie ca la carte, a făcut și un contract cu o firmă de vidanjare.

Primăria a ridicat toaleta ecologică

Din nefericire însă, bucuria n-a ținut decât cinci zile, pentru că omul nu a putut să obțină autorizație și de la primărie. Așa că reprezentanții acestei instituții au venit și au ridicat toaleta ecologică.

Ce se va întâmpla în viitor? Probabil oamenii vor suferi la fel de mult ca și până acum, pentru că nici o instituție nu catadicsește să le ofere o mână de ajutor, în așa fel încât oamenii să poată înțelege că trăiesc în secolul XXI. Până atunci însă, vor fi obligați să găsească tot felul de soluții ca să treacă peste iarna ce bate la ușă și să speră într-o minune.