Actual Diverse

A apărut prima vulcanizare mobilă și la Iași. Care sunt avantajele acestui serviciu pentru șoferi. Foto

A apărut prima vulcanizare mobilă și la Iași. Care sunt avantajele acestui serviciu pentru șoferi. Foto
nonstopdeschis

În mai multe orașe ale României existau astfel de servicii de vulcanizare mobilă, dar la Iași, nu a existat niciunul, până azi. Despre ce este vorba mai exact în cele ce urmează.

A apărut prima vulcanizare mobilă și la Iași. Care sunt avantajele acestui serviciu pentru șoferi. Foto

Odată cu instalarea sezonului rece, şoferii au făcut cozi uriașe la toate vulcanizările din Iaşi, pentru a-şi schimba anvelopele maşinilor. Iar la aceste cozi se stă, uneori, şi cu orele.

Pentru cei care nu au timp pentru a umbla de la o vulcanizare la alta, există acum o soluţie. Vulcanizarea mobilă a ajuns o afacere și în Iaşi, care poate veni în ajutorul cetăţenilor cu maşini personale.

Un antreprenor a găsit o modalitate care să îmbine utilul cu plăcutul, îi place meseria pe care o are și poate aduce și beneficii soferilor. Ce au șoferii de câștigat: timp, în primul rând și ajutor, în al doilea rând, pentru că oriunde s-ar afla, pe margine drumului, la intrarea sau ieșitrea din oraș, firma mobilă de vulcanizare se poate deplasa să rezolve problemele choar la fața locului.

Povestea de azi este despre Andrei Ignat, un tânăr ieşean care şi-a echipat dubiţa cu tot ce trebuie, inclusiv aparatul de echilibrat roţi, şi se deplasează el la client, nu aşteaptă clientul să vină la sediul lui. Pentru problemele care nu reprezintă urgență se recomandă, la el,  o programare prealabilă, în funcţie de programul clientului.

Foto: ZdI

Vulcanizarea mobilă de la Iași include service pentru roţi: dejantat sau jantat, vulcanizat anvelope şi echilibrat roţi. Serviciile oferite funcționează în regim on-stop, iar clienţii care vor să-şi schimbe roţile îi pot da mesaj sau îl pot suna pentru o programare.

Andrei Ignat este posesorul unei astfel de dubiţe, singura din Iaşi, deocamdată, care se ocupă cu service-ul pentru roţile autoturismelor şi autoutilitarelor de până la 3,5 tone. El este şi singurul angajat, fiind cel care preia comenzile şi tot el cel care le execută.

„Am pornit această afacere în 2021, şi de atunci am clienţi constant. De când am deschis am câţiva clienţi pe  care i-am format de la început şi îi am şi în prezent. Vin şi clienţi noi, din recomandări de la cei care apelează la serviciile mele şi sunt mulţumiţi. Mai sunt şi cei care dau de pagina mea de facebook şi mă sună. Sunt singurul care face serviciile, nu am angajaţi”, a mărturisit Andrei Ignat, citat de presa locală.

În București, o astfel de vulcanizare există încă de anul trecut. Și inițiatorii ideii din capitala României spun că timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi, iar o soluție eficientă de îndepartare a defecțiunilor survenite la anvelope scutește timpul de remediere a problemei. Și echipa de vulcanizare mobila non stop București vă ajută să scăpați de neplăceri oriunde v-ați afla.