Info Actual

Info Actual > Showbiz > „A murit azi”. Iubitul Mihaelei Rădulescu a făcut tristul anunț
Showbiz

„A murit azi”. Iubitul Mihaelei Rădulescu a făcut tristul anunț

„A murit azi”. Iubitul Mihaelei Rădulescu a făcut tristul anunț

„A murit azi”. Iubitul Mihaelei Rădulescu a făcut tristul anunț. Felix Baumgartner a postat un mesajul pe contul de Facebook. Este vorba despre Sir Stirling Moss, fostul mare pilot englez de Formula 1. Acesta a încetat din viață, duminică.

„Din păcate, Sir Stirling Moss a murit astăzi. A fost șofer de curse britanic de Formula 1. A fost inclus în Sala de renume a International Motorsports. A câștigat 212 din cele 529 de curse. Nu voi uita niciodată în acea zi, când am avut o lungă conversație în timpul legendarului Goodwood Festival of Speed.

Mi-a povestit toate lucrurile bune despre cariera sa excepțională de curse. A fost un domn atât de umil și de bun și un model pentru mulți dintre noi. Sunt atât de onorat că am avut șansa de a petrece timp cu tine Sterling. Odihnește-te în pace oriunde te-ai afla acum. Dus dar nu uitat.FELIX”

Sir Stirling Moss a fost unul dintre cei mai de succes piloți englezi în diferite categorii de curse auto, fiind considerat unul dintre cei mai mari piloți care nu au câștigat niciun Campionat Mondial de Formula 1. Între 1955 și 1961, Moss a terminat pe locul 2 în campionat de patru ori și pe locul trei de celelalte trei ori.

Moss a murit la Londra pe 12 aprilie 2020, la vârsta de 90 de ani, în urma unei boli îndelungate.