Actual Diverse

Actorul Warren Beatty este dat în judecată pentru că ar fi constrâns o minoră să întrețină relații intime, cu 49 de ani în urmă

Actorul Warren Beatty este dat în judecată pentru că ar fi constrâns o minoră să întrețină relații intime, cu 49 de ani în urmă
Colaj Foto/Captura Video

A fost intentat un nou proces în care este acuzat un celebru actor de la Hollywood. Presa scrie că Warren Beatty este ultimul din lumea vedetelor acuzate că ar fi obligat minori să întrețină relații intime cu ei. Culmea este că această întâmplare se presupune că a avut loc cu zeci de ani în urmă, actorul având acum o vârstă destul de înaintată.

Actorul Warren Beatty este dat în judecată pentru că ar fi constrâns o adolescentă să întrețină relații intime, cu 49 de ani în urmă

Celebrul actor Warren Beatty este ultimul dat în judecată, după ce o femeie a intentat un proces în care susține că a constrâns-o să întrețină relații sexuale cu el în anul 1973.

Confirmarea procesului intentat la începutul acestei săptămâni a venit miercuri, 9 noiembrie 2022, The Guardian relatând că acuzațiile datează de pe vremea când Beatty avea 35 de ani, iar femeia 14 sau 15 ani.

Procesul intentat în Los Angeles de Kristina Hirsch face referire la actorul, acum în vârstă de 85 de ani.

Povestea a început de la Bonnie și Clyde

Beatty, un cunoscut producător și actor care a primit un Oscar pentru rolul lui Clyde în versiunea din 1960 a filmului ”Bonnie and Clyde”, i-ar fi acordat lui Kirsch o „atenție nejustificată” pe platoul de filmare al unui film din 1973.

Ea susține că imediat după filmare, ei au făcut schimb de numere de telefon. Apoi susține că acesta a sunat-o de mai multe ori, a invitat-o la hotelul său, a dus-o la plimbare cu mașina, s-a oferit să o ajute la teme și a comentat de mai multe ori despre pierderea virginității sale.

Procesul continuă spunând că Beatty: „Și-a folosit poziția și statutul de adult și de star de cinema de la Hollywood pentru a forța contactul sexual cu reclamanta în mai multe rânduri, inclusiv sex oral, sex simulat și, în cele din urmă, contact sexual forțat cu copilul minor”.

Hirsch recunoaște totuși în proces că a fost încântată inițial de atenția lui Beatty, susținând că ea credea că este într-o relație romantică cu actorul. Dar nu a fost să fie așa.

Foto: Captura Video filmul ”Bonnie și Clyde”

Legislația californiană permite judecarea acestor cauze expirate prin prescriere

Aproape 50 de ani au trecut de la data menționată de femeia care l-a dat în judecată pe actorul cu mii de fani în toată lumea.

Ea cere acum despăgubiri pentru suferință psihologică, mentală și emoțională, după ce în 2019 a fost introdusă o lege din California care permite formularea unor plângeri pentru abuz sexual asupra copiilor care ar fi fost respinse prin prescriere.

Femeia matură de astăzi, adolescenta de ieri, continuă să spună că are, încă, în prezent „probleme cu încrederea și controlul”, precum și dificultăți în interacțiunea cu persoanele aflate în poziții de autoritate. Ea crede că acest lucru este rezultatul abuzului sexual de la acea vreme.

Reprezentanții lui Hirsch sunt Michael Reck și Michael Finnegan de la Jeff Anderson & Associates este o cunoscută firmă de avocatură care s-a ocupat de cazuri de abuzuri sexuale în care au fost implicate Biserica Catolică și Cercetașii Americii.

Warren Beatty, care este cel mai recent actor de la Hollywood dat în judecată, nu a făcut încă nicio declarație cu privire la presupusa constrângere a unei adolescente pentru relați intime.