Actual

Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu aduce critici dure anchetatorilor români

Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu aduce critici dure anchetatorilor români

Medicul Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu se întoarce la Bucureşti şi şi-a arătat supărarea în privinţa anchetatorilor din România. Nica spune că aceștia nici măcar nu au idee ce bunuri confiscă. Mai mult, Nica a dat câteva detalii și despre starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, după eliberarea acestuia din arest.

Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu aduce critici dure anchetatorilor români

„A venit aseară târziu, că sunt proceduri costisitoare, se merge la 7 instituţii să iei toate semnăturile. A venit târziu, s-a odihnit şi de dimineaţă şi-a reluat activitatea cu avocaţii. El întotdeauna este un om care luptă pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui şi pentru tot ce a făcut el de-a lungul timpului. Şi-a dus greutăţile singur şi în sinea lui. Nu se exterioriză. Cu noi e ok, dar impactul fizic şi emoţional prin care a trecut au lăsat urme adânci şi pe starea de sănătate şi asupra lui ca persoană”, a declarat Adriana Nica pentru România Tv.

Adriana Nica este de părere că nu a existat nicio logică a instituţiilor statului în privinţa confiscării averii.

„A muncit şi a făcut lucruri pentru Bucureşti. Dacă nu a mai fost Oprescu nu mi se pare că s-a întâmplat ceva spectaculos în oraşul nostru. Ei nici nu ştiu ce fac acolo, confiscă de la Nica că e a lui Oprescu, în condiţiile în care eu am credit şi le-am dat toate contractele”, a mai precizat partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu.

Nica a anunţat că se întoarce în Bucureşti, Sorin Oprescu rămâne în Grecia unde locuieşte de când a ieşit la pensie.

„Eu mă întorc la Bucureşti. Trebuie să rezolv problemele de la spital, mi-am luat concediu o săptămână. Mă întorc la Bucureşti. El stă de când a ieşit la pensie în Grecia. Ăsta era visul lui, să se mute când iese la pensie”, a declarat partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu.

Fostul primar general al Capitalei a stat o săptămână și jumătate după gratii, în Grecia. Marți, 31 mai, acesta a reușit să-i convingă pe judecătorii din Atena să-l cerceteze în libertate după ce s-a plâns condițiile grele din penitenciarele din România.